Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz, ha egy fiú informatikus szakon tanul?
Mármint arra gondolok, h elég erős sztereotípiák vannak az informatikát tanuló emberekkel kapcsolatosan, hogy antiszociálisak, csak erről a témáról tudnak beszélgetni és nem törődnek a külsejükkel, stb… aminek sajnos tényleg van alapja, mert nekem is a csoporttársaim és a tanáraim nagy része ilyen.
Ezért is szoktam inkább a közgázos haverjaimmal bulizni, és ha lehet meg sem említem a társaságban a lányoknak, hogy én a többiekkel ellentétben informatikát tanulok.
Tudom, h nem ez alapján kell megítélni egy embert, de szerintem igen is benne él minden lányban ez az előítélet, az informatikusokról - pl. amíg nem említem meg a dolgot, addig eszükbe se jutna, h én infósnak tanulok, és utána általában elcsodálkoznak rajta így viccesen, h ahhoz képes milyen „normális” vagyok, szóval ne mondjátok, h ez egy nem létező dolog :)
F20
Ne hülyülj már. :D Nehezen hiszem, hogy egy csaj azért elhajtana valakit, mert az IK-n tanul. :DDD
Ha látatlanba mondod egy csajnak, akkor biztos az előítéletek után nyúl, de ha előbb lát, minthogy tudná, hova jársz akkor már nem is tud "előítélkezni".
16:03
Te gondolom infós középiskolára gondolsz. Ott azért teljesen más a helyzet, rengeteg olyan ember is van akik nem akarnak majd továbbtanulni vele, csak egyszerűen oda jelentkeztek, de én itt most egyetemről/főiskoláról beszélek, az picit más tészta :P
Ez baromság, az én barátom is infóson végzett most. :) És nem büdös, nemcsak a gépröl beszél(de ért hozzá), és ad is magára, és nem él 'kockavilágban' :D Ugyhogy sztem nem rossz dolog, sőt jó lenne ha fele annyit értenék hozzá, mint ő :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!