Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizikus, matematikus, informatikus, stb. (tehát okos) fiúkat kérdezném! Milyen lányok tetszenek nektek?
Tudja magáról hogy nő, de ne legyen elszállva magától legyen kedves az emberekkel de főleg velem, lehessen vele bármilyen témáról beszélni legyen nyitott mindenre. Legyen odaadó és vidám sugározzon belőle valami amitől boldog vagyok mellette. Ne legyen két színű. Legyen házias, és családcentrikus.
Legyen viszonylag nőies alakja, nem baj ha van rajta kis felesleg de legyen formás ott ahol kell, legyen jó megjelenése de ne legyen kvás. Az arca nagyon fontos hogy megfogjon. Lehet magas alacsony nem számít, legyen talpraesett erős, de éreztesse néha hogy törékeny akit nekem kell megvédeni.
Viszont szerintem minden embernek más az ízlése szóval ezt így nem lehet arra lebontani hogy okos vagy sem a férfi. Attól hogy van eszem még én is ugyanazokat szeretem a nőkben szerintem mint mindenki más.
"a fizikus, matematikus, informatikus mióta okos?"
Szerinted hülyék?
Egy infós.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:11
Pont én is így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!