Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizikus, matematikus, informatikus, stb. (tehát okos) fiúkat kérdezném! Milyen lányok tetszenek nektek?
hát összességében sztem tök ugyan ugy mint bármely értelmes embernek, a normális értelmes lányok tetszenek nekik is.
a fizikus matematikus meg infos semmivel nem okosabb egy bármilyen mérnöki karon végzettnél (nemértem miért ezeket emelted ki), vagy (ha ezt a kollégák olvasnák megköveznének, de) megmerem kockáztatni hogy akár egy jobb szakon végzett közgázosnál sem. persze azér a mérnökök sokkal okosabbak és értelmesebben gondolkodnak! :D utolso mondatot netessék támadni, csak a hecc kedvéért irtam, BME s vagyok :)
a felsorolt 3 egyikébe se tartozok, de tudok integrálni, mitöbb épp az involut függvények rejtelmeit tanulgatom a fogaskerékgyártáshoz kapcsolódóan. na ezt egy infos már fel nem fogná... nem leszólni akarom ezzel az infot, csak a kiemelésre nézek furcsán még mindig, hogy miért ezekből jön az hogy valaki okos. van 1000 egyéb dolog amit megérteni nem lehet pusztán kitartással, hanem ész kell hozzá.
visszatérve a kérdésre, semmi különbséget nem fogsz találni egy "okos" ember és egy egyéb (? buta?) nek az elképzelései között, mivel általánositani nem lehet.
hozzáteszem egyik haverral sincs nagy átfedés, leginkább semekkora se a nekünk tetsző lányok halmazán. azaz nem nézzük ki a másik barátnőjét a karjaiból, mert ugy ahogy van hidegenhagy, akkor se kéne ha épp nem a haver barátnője lenne. pedig mindegyikünk az okos kategória szerintem :)
21/f
BME :P juppíííí, beláthatatlan számú féléven belül végzek is :D
"Már bocsi , de ha valaki tud integrálni az azért tuti nem hülye. És ez nem a lexikális tudást jelenti . Ezeket nem lehet csak úgy bemagolni ."
XD XD XD XD
Bocsi, de én is tudok integrálni, és nem nagy cucc. A szakunk leghülyébb gyereke is megtanulta 3asra. :P
Csak zárójeles megjegyzés arra vonatkozóan, hogy nem akkora cucc, mint hinnéd. De ahogy gondolod.
És bocsánat az OFF-ért.
Jaj én nem arra gondolok , hogy tutod mi a sinx integrálja....Vannak azért nehezebb feladatok is , elhiheted
Egyébként azért írtam oda h stb... és azért ezeket írtam mert ezek állnak hozzám a legközelebb , mármint a matek , fizika , meg talán az infó.A mérnökök meg tulajdonképpen ezeket használják fel.
Bocs az offért:
"Hallottál már az érzelmi intelligenciáról? Az integrálással nem függ össze....szóval erről kb. ennyit."
Lehet, hogy egyikből nem következik a másik, de egy intelligens (nem feltétlenül okos, hanem gondolkodni tudó) ember valószínűleg jobban tud szeretni, mint egy olyan, akinek borsónyi esze van, és azt is arra használja, hogy menőnek tűnjön, illetve mindig az aktuális trend szerint gondolkodik, mintha megmondták volna neki, hogy mit gondoljon. Legalábbis én így tapasztaltam. Mert aki buta és állandóan menőzik, annak általában nem szerelemre kellenek a lányok, mert fel se tudja fogni az érzést.
Kérdező: bocs, hogy nem válaszolok, de én lány vagyok, és még csak nem is vagyok olyan intelligens, mint kéne/szeretnék.
Hát én meg egyáltalán nem. Tudjátok hány bunkó diplomás pancser járkál a világban? Attól, hogy okos vagy és van két diplomád, nem feltétlenül vagy hűséges, kedves, odaadó, megbízható. És már bocs, ha van legalább 10 ellenpélda az ˝okoshűdeüberkirály˝-ra akkor ott már valami sántít. Érdekes, hogy ismerem kicsit butát, de olyan normális, hogy szerintem a nője kedvéért a csillagokat is lehozná. És lehet, hogy nem tud veled elbeszélgetni a felső matematikai fogalmakról, és ciki vagy nem, én sem tudok, de az élethez igenis ért. A mindennapi dolgokhoz, az érzelmekhez, a természethez ésatöbbi. És ha nem informatikus vagy matematikus attól még lehet okos ember. Mint például a nagyapám. Egyszerű asztalos volt, és mégis nagyon értelmesnek és agyasnak tartom.
És ha már itt tartunk egy tanító is lehet legalább olyan okos, mint egy informatikus, csak más területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!