Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom annyira az informatikus pasikhoz? Ha a segítségüket kérem valamiben, az imponáló nekik?
Attól függ, miben kéred. Van, aminél teljesen butának nézeted magad, van, ami miatt pedig még talán nekik is imponálsz :)
A miérted nem tudni, lehet nagy kockaszíved van :)
Nem tudom de én informatikus vagyok...
Amúgy a büdös életben nem hallottam róla, hogy bárki is szakma szerint vonzódna a másik nemhez
Hát ha egy férfit megkérsz, hogy a szakértelmére van szükséged, akkor az nehezen hiszem, hogy ne lenne neki imponáló.
Jokerdes...
Bar engem mindig olyan nok talalnak meg a problemaikkal, akiknek a titkos beceneve az "Anomalia".
Elmeletileg 2 perc megoldani az egeszet, a gyakorlatban meg a vegen mar azt is elatkozom, aki kitalalta a tranzisztorokat...
Aztan jonnek a kerdesek, hogy miert nem 2 perc alatt lett kesz, amikor meg en sem tudom, egyszer csak mukodik, amit elotte 23x ugyanugy probaltam...
De azert szeretik az emberek, es nem csak az informatikusok, ha tudnak valakinek segiteni.
Szia kérdező!
Van már programod estére?
(egy informatikus)
Kár, pedig szívesen írtam volna neked egyet...
(egy informatikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!