Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leányzók! Itt azt látom, hogy a magas fiúkat részesítitek előnyben. Miért?
"Amúgy meg mondjatok már egy helyet, ahol teremnek alacsony lányok"
Bocs, hogy válaszoltam erre a kérdésedre...
Most érettségizek...nem 6.-os vagyok.
És nem, nem kell minden alacsony lánynak égimeszelő. Olvass hasonló kérdéseket, a legtöbben(én is)csak plusz 5-10 centit "várnak el" a fiúktól, rengeteg alacsonyabb lány van. Tesóm pont 171 centi, mégis van barátnője...
Csak nem szabad feladni :)
nem olvastam végig, hogy ki mit válaszolt... (ha valaki írta 1000 bocsi)...
Én is a magas de inkább a nálam magasabb fiúkat részesítettem előnyben... szerintem azért van ez, mert a lányoknál így öntudatlanul is a védelmet és az erős jellemet jelenti... megnyugtatja őket. ha alacsonyabb... hát, szerintem be is van náluk így rögzülve... (persze ez emberenként változó)... és általánosságban a lányok nem túl magasak... ha náluk alacsonyabb a srác... kicsit fura... esetleg a külvilág az öccsének és nem a barátjának tekintené... :)
azért szeretem a magas pasikat mert én is magas vagyok. 175centi. a férjem 190. ez ideális számomra.bár így is piszkál hogy kicsi vagyok:) egyébként barna haja, barna szeme van , nekem ez jön be:) a lényeg, hogy felfelé szeretnék nézni, nem lefelé....
a kék szem sem gond, de a szőke pasik nem...tetszenek.
amúgy nem minden lányt zavar a magasság illetve annak hiánya. van egy velem egymagas barátnőm , szintén 175 centi, na az ő férje pl 160 centi. már 5 éve házasok, boldogok, nem zavarja őket.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!