Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leányzók! Itt azt látom, hogy a magas fiúkat részesítitek előnyben. Miért?
Figyelt kérdés
Mint azt itt sokszor olvasom, a lányok többsége a szőke kékszemű 190< fiúk, férfiak után csorgatják a nyálukat. Ha alacsony vagyok (171 cm, de 73 kg, -izomzat-, és pár milis hajam van, ződ szem) és masszív, az tényleg kizáró ok, és visszataszító? Nem vagyok páwa, inkább ilyen alter :) Tényleg sokkal nehezebb észrevetetni magam nálatok? 16/F nem nőttem egy év alatt egy centinél többet.2013. máj. 4. 22:01
41/123 anonim válasza:
Nekem az a lényeg, hogy tőlem magasabb legyen, én így érzem jól magam. 171 vaggok és imádom a magassarkút, így én tudom, hogy 180-185 körül keresgéljek, de ha 160 cm lennék, akkor a 170 is megfelelő lenne.
42/123 anonim válasza:
Én fiú vagyok és szintén nem értem őket talán nem ismerik azt a mondást hogy "kis ember nagy bottal jár"
43/123 anonim válasza:
utolsó. Nagy ember is járhat nagy bottal :)
44/123 anonim válasza:
Én meg lány vagyok, 180 centi vagyok, nálam alacsonyabbaknak mindig kis farkuk volt, nálam sokkal magasabbaknak meg nagy ;) De barátnőimtől hallottam már, hogy fordított állást is. Az csak egy mondás.
45/123 anonim válasza:
en jobban szeretem ha fiu magasabb mert sokkal jobb ugy atolelni mintha peldaul kissebb mint en.
46/123 anonim válasza:
"Kis ember nagy bottal jár."
Ezt csak kitalálták az alacsony emberek, hogy vigasztalják valamivel magukat :D
47/123 anonim válasza:
Üdv Sorstárs. Én is hasonló paraméterekel rendelkezek, mint te, csak 8 évvel idősebb vagy tőled. Először is nem értem miért írkálnak ide a 180cm-es mamut nők.. Szerintem a kérdező nem rájuk pályázik, hanem a 155-160cm-es lányokra/nőkre. Szóval minél kisebb egy nő annál inkább előjön benne ez a fals védelmi duma.. Én alig látok alacsony 170cm-es srácokat nőkkel. Mindig azt látom, hogy a 160cm-es nők/lányok 185-190cm.es férfiakkal flangálnak.. Statisztikák vannak a külföldi irodalmakkal, az alacsonyság hátrányairól (párkapcsolatok/munkahelyi poz. stb). Sajnos fogadd el te is magad ahogy tudod, én 20 éves koromra beláttam, hogy az állandó önmarcangolással nem fogok előre jutni, ezért inkább tanultam, így eltereltem a gondolataimat erről a témáról, meg a magasság-fasizmusokról.. Szerintem 16 évesen ne görcsölj ezen, amúgy van még esélyed a növekedésre, kb. 20 éves korig nő egy férfi. Te még jobban állhatsz, mint én 24 évesen 171cm-esen.
48/123 A kérdező kommentje:
Kis ember, igenis járhat nagy 'bottal' (bizony, én) xD
2013. máj. 5. 21:56
49/123 A kérdező kommentje:
Amúgy meg mondjatok már egy helyet, ahol teremnek alacsony lányok
2013. máj. 5. 21:57
50/123 anonim válasza:
Érdekes, én rengeteg alacsony lányt ismerek...az osztályomba is van kapásból kb. 4 velem egymagas(165centi), nálam kisebbek is vannak vagy 3-an 4-en...az utcán is sokat látok.Nem tudom, hogy te miért nem találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!