Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leányzók! Itt azt látom, hogy a magas fiúkat részesítitek előnyben. Miért?
Mekkora a f_szom na jólvan :D
Kb 16 centi körül, szóval nincs kispórolva az anyag belőle. Átlag...
Én tudom mi a bajom...Az, hogy eddig sz@rtam az egészre. Itthon voltam, nem jártam el sehova (fránya lustaság :D mert egy pici faluban élek ahol SEMMI nincs... 2 kocsma meg 2 bolt és kifújt) haverok se nagyon vannak, se pénz se semmi.
De elvileg arcra nem vagyok rossz (többek szerint...tettem fel itt kérdést és pozitív válaszokat kaptam főleg) csak ez a baj amit elébb leírtam. Még azt mondták olyan okos fejem van... Itt egy lány is privátban, hogy egyetemista lehetek -nem mellékesen: nincs érettségim sem- és egy másik "új" ismerős személyesen is mondta. Na fene.
Illetőleg az, hogy nem vagyok egy papapaaarty arc :D utálom az olyan gyerekeket... diszkóba se járok.
Én tényleg minden fényezés nélkül egy normális, rendes gyerek vagyok. Ezt meg tudhatjátok, hogy hanyagolják a lányok... Aki meg ilyen srácra vágyik már foglalt.
További hátrány a magas-vékony testalkat és a tapasztalatlanságom. Olyanokat mondok néha akaratlanul ami nem épp kedvező a randevúra nézve. De most már kezdek odafigyelni a dolgokra :)
Azt még elmondom, hogy 20 éves vagyok.
Na ha valami kérdés óhaj-sóhaj lenne írjatok itt, akar privát levélben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!