Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leányzók! Itt azt látom, hogy a magas fiúkat részesítitek előnyben. Miért?
Nekem meg aza tapasztalatom az alacsonyabb fiúkkal, pl 160-170, max 175 cm, hogy a magas csajokra buknak 165cm+.
Ott meg normális, hogy kosarat kap egy 170 cm es pasi egy 175cmes csajtól. De az alacsony lányokat az alacsony fiúk nem kedvelik, pedig arrafele kellene keresgélni és akkor megmenthetnétekl magatokat a csomó vissautasításoktól.
Bár abban is van valami, hogy az ellentétek vonzák egymást, ugyanis a 19 éves fejemmel, volt már pár barátom, és mindössze 153 cm vagyok csak 180+os barátaim boltak. Nem én választottam ezeket magamnak, ők jöttek hozzám. Nagyon sokszor kaptam kosarat a 160-170 cmes pasiktól...
Nekem már nagyon elegem van a sok nyakkitörésből és a 15cmes magassarkúkból, szeretnék már egy normális, mondhatni hozzámvaló barátot, na de ha így hozza az élet...
Nálam is legalább 180 vagy afelett kezdődik a férfi. Viszont én is magas vagyok . 175 centi. A férjem pl 190 és ez így pont jó.
Nem érezném jól magam egy kerti törpével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!