Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alter (osabb) lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alter (osabb) lányoknak milyen fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

Én is ezt az "irányzatot" kedvelem legjobban és ilyenféle zenét is játszok, bár ez így elég tág fogalom(az alter), de olyan férfiasabb erősebb, izmosabb alkatom van.Ez jelentéktelen, vagy lehet hátrány?Nem helyezem egyébként a külsőre a hangsúlyt, csak szívesebben ismerkedek olyanokkal akik hasonló érdeklődésűek mint én, de nem tudom, hogy(átlagban) bejön-e az olyan típus mint én, vagy inkább a vékonyabb lányosabb fiúk?

Főként lányok válaszát várom, de mindenkiét szívesen fogadom!Köszi!:)

2009. szept. 25. 00:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
attól függ hány éves vagy. sztem ne akarj 10 kilós köcsög lenni örülj neki hogy férfias alkatod van. a lányok ezt szeretik még ha nem is mondják te se a molett meg a gebe csajokat szereted (persze van kivétel :))
2009. szept. 29. 14:11
 12/13 A kérdező kommentje:
12:46-osnak.Nem ez dönti el, hogy kit választok és nem is arról van szó, hogy bárkit besorolnék bármilyen zenei, öltözködési, akármilyen stílushoz, csak nekem stílusában az ilyesmi lányok tettszenek jobban és inkább ilyen zenéket hallgatok és játszok.De magamat sem sorolom be konkrétan sehova, mert sok minden van rám is hatással.Nem kifejezetten ilyen lányokat szeretek, csak tettszenek és akik stílusra(küllemileg legalábbis) így néznek ki, azokat úgy vettem észre kevésbé érdeklem, mint pl. a ribancosabb kinézetű butább lányokat(arra mondom csak, hogy buta akivel beszéltem is).
2009. szept. 29. 22:04
 13/13 anonim válasza:
Szia, én is "alter" lány vagyok.. legalább is valami olyasmi. Magamból, és pár ismerősömből kiindulva ez nem számít, főleg hogy az alterbe szinte tényleg minden belefér. Szerintem a normális lányok a belső értékekre támaszkodnak, de persze ez is csak az én véleményem.
2021. máj. 1. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!