Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknak mennyire jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak mennyire jönnek be a csendes, szűkszavú pasik?

Figyelt kérdés

Nem jártatom folyton a szám, csak ha valami mondanivalóm van. Én nem érzem a kínosnak a csendet, szavak nélkül is tudom élvezni a másik fél társaságát.

Na de 1 baj van, sok lány azt hiszi azért nem beszélgetek vele mert nem szimpi :(

2011. márc. 27. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez olyan esetben zavaró tud lenni, amikor a másik fél beszélgetni szeretne, de te nem igen válaszolsz/reagálsz rá. Akkor engem is zavar ha valaki szűkszavú, szeretem tudni a másik fél véleményét is bizonyos dolgokról, és ehhez kommunikálni kell.

Egyébként, ha normál helyzetben bármiről lehet beszélni egy sráccal, akkor engem sem zavar, ha olykor van egy kis csend, azt is tudom élvezni, csak nem jó ha az van túlsúlyban! 20/L

2011. márc. 27. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hidd el,lesz majd olyan lány az életedben,aki ezt (is) értékelni fogja benned.:)

Az eddigi barátaim mind beszédesek voltak,ma már nem tudnám jól érezni magam olyasvalakivel,aki csak mondja és mondja...

http://www.youtube.com/watch?v=KJsVFfLs3Ls

2011. márc. 27. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, h jól nézel-e ki.
2011. márc. 27. 14:19
 4/9 A kérdező kommentje:
utolsó: sejtettem :(
2011. márc. 27. 14:22
 5/9 anonim ***** válasza:

hát én nem szeretem, mert én is csendes vagyok és elég gáz, ha senki nem beszél

tapasztaltam már és nem szeretnék még egy ilyet

2011. márc. 27. 14:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz?:O

Ha neked gáz,akkor tegyél ellene!Beszélj!Bármiről!

Ha úgy érzed,hogy neked jó így,de a másik félnek nem,akkor tegyél ellene!Kérdezz!Bármiről!

2011. márc. 27. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Nos, én is valami ilyesmi vagyok, ennek következtében nem is vagyok és nem is voltam soha sem beszélőviszonyban egyetlen lánnyal sem. Itt a kérdés értelmét is veszti. Nem tetszhetsz senkinek, ha nem is ismernek.
2011. márc. 27. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:

"Attól függ, h jól nézel-e ki."

Hát rád is kíváncsi volnék. A mai luvnyák mind azt hiszik, hogy oltári szépek, el vannak szállva maguktól (azt hiszi mind, hogy egy jó pasi /namosthányok/ kijár nekik), de néhány százalékuk, ha egyáltalán elfogadható, ha lekaparjuk a vastag festékréteget az arcukról. A normális (és szép) lányok meg folyton aggódnak, hogy nem elég szépek.

Ha mindenki magába szállna és csak annyit képzelne magáról, amennyit valójában ér, akkor sokkal jobb lenne a világ.

2011. márc. 27. 17:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha 2 csendes ember összejön akkor hátha megtanítják beszélni egymást;)
2011. márc. 27. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!