Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a lányoknak kevésbé jönnek be a boxoló fiúk?
Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 19:17
1/7 anonim válasza:
Ha egy srác boxol, nagy eséllyel meg tudja védeni a barátnőjét ha arra kerül a sor.
Bár ez manapság elvileg nem elsődleges szempont a csajoknál, titokban azért mérlegelik, hogy ki mennyire tud kemény lenni, ha kell. A biztonság érzetet kedvelő nőknél szerintem igenis pozitívum.
Egy könyvmoly nyilván degradálónak, állatiasnak tartja a verekedést, így inkább rossz pont. Kinek mi.
26/F
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tehát csak megkell találnom azt akinél ez pozitívum.
2011. márc. 23. 19:25
3/7 anonim válasza:
hát az én véleményem az hogy igen, feltéve ha a srác nem túl agresszív, és a kinézete is fontos...
4/7 A kérdező kommentje:
Agresszívnek nem vagyok agresszív, sőt... 185 magas ~90 kiló vagyok természetesen majdnem kopasz (volt hosszabb hajam de belelógott a szemembe és úgy nem lehet koncentrálni) és nem öltözök kirívóan. Farmer, normális cipő, inkább kapucnis pulcsik, főleg lonsdale. Szóval ezekkel nem lesz baj, legalábbis szerintem. Csak több lány is megjegyezte nekem hogy nem bírják az ilyet, inkább a vízilabdások én meg kezdtem megilyedni.:D
2011. márc. 23. 19:29
5/7 anonim válasza:
Hát ha valami gengszter lepuffantja akkor ugyanúgy megdöglik a boxoló mint a könyvmoly. Bár lehet utóbbi megússza a stukkert, mert nem próbál ellenkezni.
6/7 anonim válasza:
Ha kinézetre, belsőre tetszik, akkor csak örülök ha jár valamilyen küzdősportra. Nekem szükséges a határozottság egy fiúban. Meg persze, hogy ki merje nyilvánítani a véleményét. 15./L
7/7 A kérdező kommentje:
Ha már a korok és nemek is szerepelnek akkor 18/F Budapest:)
2011. márc. 23. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!