Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a külsőre tökéletes lányoknak lesz barátjuk, férjük? A kevésbé szépeknek már nem is jár ez a dolog?
Véleményem szerint nincs olyan, hogy tökéletes. Valamint minden ember megtalálja a párját, ki előbb, ki utóbb. De nem hiszem, hogy sok férfi leginkább a külsőre ítélne. Persze, fontos, hogy valami megfogja őket, de..nem hiszem, hogy csak a külső számítana. Szerintem a belső értékek is éppúgy fontosak, mint a kisugárzás..
21/L
NEM! A külsőre tökéletes emberek azok külsőre tökéletes embereket kapnak, ami korántsem biztos, hogy tartalmas, valódi lelki társ jellegű kapcslatot eredményez.
Tökéletes külsővel nagyobb az esély a felszínes kapcsolat kialakítására. Úgyhogy ne sajnáld, ha nem miss universe vagy.
A szépség relatív, tökéletes ember meg nincs. Én kövér vagyok, pikkelysömörös (elég komoly a mennyiség) és 5 éves kapcsolatban vagyok. (mellette még fel akartak nemegyszer csípni, hiába)
21/L
Jogos volna a kérdés, hogy a Földön élsz-e. Rengeteg helyes pasinak van kevésbé előnyös külsejű barátnője, de ha szerelmesek, ez nem számít. Engem sok pasi szépnek tart, mégsincs már régóta barátom.
18/L
Túl sok tévét nézel, mi? Egyrészt olyan nincs, hogy tökéletes; a legszebb, legjobb alakú nőt megkérdeznéd, elégedett-e magával, azt mondaná nem...
Elég uncsi lenne a világ, ha a minden férfinak csak a bombanők tetszenének... Nem beszélve arról, hogy kihalna az emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!