Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak a külsőre tökélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak a külsőre tökéletes lányoknak lesz barátjuk, férjük? A kevésbé szépeknek már nem is jár ez a dolog?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 13:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
2011. júl. 13. 15:39
 22/25 anonim ***** válasza:

A kevésbé szépeknek ugyanolyanok az esélyeik,sőt,lehet,hogy előbb is találnak párra.Rengeteg szép nőt ismerek,aki nagyképű,nagyszájú,beképzelt,vagy buta,vagy mindegyik,és rengeteg olyat,aki szép és okos,ám ettől meg elriadnak a férfiak.Szóval a lényeg az,hogy a mai világban senkinek sem könnyebb a helyzete párválasztás terén,mint a másiknak,csak van,aki jobban tudja,hogyan kell megfogni a másikat,és van,aki kevésbé.

Tudod,a személyiség az egyik leghatásosabb fegyver,ha jól használják.Ha az pozitív,akkor minden más is megszépül mellette.Remélem,egyszer rájössz,miről beszélek!

Végezetül:van olyan pasi,aki rohadt jól néz ki,én meg kevésbé hozzá képest,de mindig azt mondom,amit tudom,hogy hallani szeretne,és máris simán flörtölgetek Vele.Ő persze azt hiszi,Ő a hódító,közben meg én lestem ki magamnak.Minden csupa pszichológia.Az egész Élet.Az embereket ismerni kell,és önmagadat is,hogy jó marketinget alakíthass ki magadnak.

2011. nov. 12. 17:56
 23/25 anonim ***** válasza:
en is ugy erzem h ronda vagyok....es bartom sincs...valamikor ugy erzem h nincs egy baratom se...de mikor bajban vagyok rajovok h van kire szamitsak...biztos talalsz valakit...az egy osztalyarsam mindig azt mondja h neha a szebb lanyok idegesitoek es azt hiszik h mindent megkaphatnak,ezert elosszor a belso tulajdonsagot nezi
2011. nov. 12. 18:43
 24/25 anonim ***** válasza:
*Tényleg csak a külsőre tökéletes lányoknak nem lesz igazi barátjuk,párjuk, férjük? Ha nem kevésbé szépeknek, már nem is jöhet össze ez a dolog nekik igazából? Mert mindenki csak a szépségükre hajt és figyel és megtartani meg fél és nem is akarja mert túlzott macera és nem is arra kellet neki. etc.*
2011. nov. 12. 19:45
 25/25 anonim ***** válasza:

Tényleg csak a külsőre tökéletes fiúknak lesz barátnőjük, feleségük? A kevésbé szépeknek már nem is jár ez a dolog?

22/F

2011. nov. 27. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!