Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a külsőre tökéletes lányoknak lesz barátjuk, férjük? A kevésbé szépeknek már nem is jár ez a dolog?
"Tényleg csak a külsőre tökéletes lányoknak lesz barátjuk, férjük?"
Hát nekik amúgy nehezebben, lesz párjuk és férjük. Mert legtöbben csak egy kosza numerát akarnak tőlük. És amúgy is félnek a pasik hogy hosszú távon kevesek lennének neki.
"A kevésbé szépeknek már nem is jár ez a dolog?"
Nézz körül még a bánya rémeknek is jut normális pasi. Csak nem szabad az igényeit leengedni.
a szerelem nem(csak) a külsőre megy.
azok az egyéjszakás kalandok.
Hát én nem vagyok egy húb+ Mégis akad mindig valaki. Nem is akármilyen, idiótákkal nem állok le. Pedig még vékony sem vagyok.
Felejtsd el ezt a marhaságot.
Ja épp a minap dicsért meg egy hapsi, hogy milyen jól nézek ki. Rémlik, hogy ismerem valahonnan, de fogalmam sincs honnan :D Pedig tényleg telt vagyok, igaz arányosan, de azért nagyon messze állok attól, amitől a pasik elveszítik a fejüket. Előtte 2 héttel szintén azt mondta egy pasi,hogy "gyönyörű vagy".
Szóval ennyit erről a csak a vékony hibátlan csajok a nyerők dologról. És ezek jó pasik voltak.
Szerintem ez abszolút nem igaz. Tökéletes meg nincs.
Mondjuk én viszonylag szép vagyok (annak tartanak, nem én mondtam!), házasságban élek stb. De van 2 hasonlóan jól kinézö barátnöm, akiknek egymás után mennek tönkre a kapcsolataik, és általában csak szexet akarnak tölük. Egy idöben ez rám is igaz volt, mondjuk hamar kiszúrtam az olyat és normálisan elküldtem öket.
Szóval a jó kinézet általában visszaüt.
"viszonylag szép vagyok" "van 2 hasonlóan jól kinézö barátnöm,"
"(annak tartanak, nem én mondtam!)"---> haha :)
Nem csak a szépeknek lesz párjuk, nyugi... Egyébként egy olyan nő sincs a földön, aki mindenkinek egyformán tetszene, tökéletes meg nem létezik. ;)
A szépség meg max akkor "üt vissza", és akkor lesznek felszínesek a kapcsolatai, ha a leányka a szépsége mellett még buta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!