Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csak a külsőre tökélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak a külsőre tökéletes lányoknak lesz barátjuk, férjük? A kevésbé szépeknek már nem is jár ez a dolog?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 13:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
Én átlagosan szépnek tartom magam, csinosnak már kevésbé, bár mások azt mondják, én azért minden +dekát meglátok magamon. A szépségem sem tökéletes, tudom a hibáimat. A belsőm szintén nem tökéletes, ott is vannak hibáim. Mégis 2 éve van pasim. Van egy lány a suliba, szegény elég csúnyácska, de a barátjának (aki mellesleg elég jól néz ki) mégis ő a legszebb. :) Nem tudom mióta lehetnek együtt, kb. egy éve. Szerintem ez hülyeség. A te kérdésed szerint a világ összes csúnya, vagy testi hibás embere egyedülálló és az is marad amíg meg nem hal... Azért ezt te sem gondoltad komolyan ugye...? Lehet, hogy most el vagy keseredve, mert épp nincs senkid, de nyugi úgyis találni fogsz valakit, ilyenen nem érdemes depizni meg marcangolni saját magad...
2011. júl. 10. 13:35
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
elvegyelek? :)
2011. júl. 10. 13:58
 13/25 anonim ***** válasza:
56%

"Tényleg csak a külsőre tökéletes lányoknak lesz barátjuk, férjük?"

Hát nekik amúgy nehezebben, lesz párjuk és férjük. Mert legtöbben csak egy kosza numerát akarnak tőlük. És amúgy is félnek a pasik hogy hosszú távon kevesek lennének neki.

"A kevésbé szépeknek már nem is jár ez a dolog?"

Nézz körül még a bánya rémeknek is jut normális pasi. Csak nem szabad az igényeit leengedni.

2011. júl. 10. 14:16
 14/25 anonim ***** válasza:
68%

a szerelem nem(csak) a külsőre megy.

azok az egyéjszakás kalandok.

2011. júl. 10. 15:33
 15/25 anonim ***** válasza:
70%

Hát én nem vagyok egy húb+ Mégis akad mindig valaki. Nem is akármilyen, idiótákkal nem állok le. Pedig még vékony sem vagyok.

Felejtsd el ezt a marhaságot.

2011. júl. 10. 16:10
 16/25 anonim ***** válasza:
60%

Ja épp a minap dicsért meg egy hapsi, hogy milyen jól nézek ki. Rémlik, hogy ismerem valahonnan, de fogalmam sincs honnan :D Pedig tényleg telt vagyok, igaz arányosan, de azért nagyon messze állok attól, amitől a pasik elveszítik a fejüket. Előtte 2 héttel szintén azt mondta egy pasi,hogy "gyönyörű vagy".

Szóval ennyit erről a csak a vékony hibátlan csajok a nyerők dologról. És ezek jó pasik voltak.

2011. júl. 10. 16:14
 17/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ez abszolút nem igaz. Tökéletes meg nincs.

Mondjuk én viszonylag szép vagyok (annak tartanak, nem én mondtam!), házasságban élek stb. De van 2 hasonlóan jól kinézö barátnöm, akiknek egymás után mennek tönkre a kapcsolataik, és általában csak szexet akarnak tölük. Egy idöben ez rám is igaz volt, mondjuk hamar kiszúrtam az olyat és normálisan elküldtem öket.

Szóval a jó kinézet általában visszaüt.

2011. júl. 13. 09:31
 18/25 nurse girl válasza:
olyan helyen dolgozok ahol rengeteg párt látok. kevésbé szebbek hamarabb mennek férjhez. Aki kergeti a tv-ben mutatott nőideált vagy pasi ideált nem akar még korán férjhez menni vagy megnősülni. ki akarják élni magukat....
2011. júl. 13. 10:20
 19/25 anonim ***** válasza:

"viszonylag szép vagyok" "van 2 hasonlóan jól kinézö barátnöm,"

"(annak tartanak, nem én mondtam!)"---> haha :)

Nem csak a szépeknek lesz párjuk, nyugi... Egyébként egy olyan nő sincs a földön, aki mindenkinek egyformán tetszene, tökéletes meg nem létezik. ;)

A szépség meg max akkor "üt vissza", és akkor lesznek felszínesek a kapcsolatai, ha a leányka a szépsége mellett még buta is.

2011. júl. 13. 10:22
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva tapasztalom, a szépek azért vannak hátrányban mert azt hiszik, hogy biztosan van barátjuk vagy oda se mernének menni hozzá. Sok számomra fura kinézetű lánynak meg van átlagos pasija.
2011. júl. 13. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!