Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig bejönnek a lányoknak a mackós pasik?
15/F vagyok szerintem mackós vagyok mert nem vagyok dagi de teljesen kigyurt állat sem . Heti 2-3alkalommal edzésre. A kérdést a lányoknak tenném fel hogy mostmár minndenki az ilyen mûmájer menôzô fszokra bukik vagy olyanra akihez oda is lehet bujni és normálisan beszélgetni vele?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Én imádom a macis pasikat:D:D:D Szinte mindegyik barátom az volt:$. Imádok hozzájuk bújni:-)
23/N
Nekem bejönnek a mackós pasik (de nem a kövérek, akik úsznak a zsírban, hanem, ahogy te is írod, sportosan mackós)
Viszont kizáró tényező, ha káromkodik! Pl. úgy, ahogy a nyitódban írtad.
Én is szeretem a macikat és a pocak sem hátrány (tényleg jó odabújni). :)
Szóval nálam a férfi száz kiló felett kezdődik, pedig én még 50 kg sem vagyok :D 17L
Az a nagy helyzet, h el vagy tevedve.
A nok nagyreszenek jobban megy a szex egy izmos jokepu pasival.
Na mar most nezzuk meg milyen lehetosegek vannak.
Osszejon egy jokepu izmos pasival akivel isteni a szex aztan kozben veled osszejar beszelgetni, mert veled lehet.
Van ebben kivetni valo?nincs, sot meg sajnaltathatja magat, h a pasija nem torodik vele.
Ugye a szokasos..
Aztan van az, h osszejon veled.
Jol elvagytok, de a szex nem az igazi szal felre kell, h lepjen.
Szal meg ott a ket igenyt frankon el tudja osztani, az itt mar nem megy, mert azt nem lehet, h veled jar, de massal szexel.
Szal ezert van ez, h igy all a helyzet a mai vilagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!