Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A teltkarcsú lányoknak milyen pasik jönnek be?
Nem a duci lányokra gondolok, inkább azokra akiken azért van mit fogni de még azért nőies alakjuk van, van egy kis pocakjuk esetleg, nem tudom ennél jobban körül írni :S
Szóval nekem nagyon bejönnek az ilyen lányok, kíváncsi vagyok milyen pasik jöhetnek szóba náluk/nálatok
21/f
Vicces lehet, de nekem nagyon fontos, hogy magasabb legyen a barátom. Persze, nem ez áll mindenek előtt, de fontos, szóval ha szeretjük egymást meg minden, nem érdekel, ha akkora mint én, de alapvetően a tőlem magasabb pasikra jobban felfigyelek (175-180 cm körüliekre). Egyébként nekem fontos, hogy sportos alkatú legyen, kicsit izmos. Egyébként a haja mindegy milyen, csak jól álljon neki. Szóval ne legyen azért hosszabb a haja (ilyen Justin Bieberes sz*r), mert ez a divat, olyan haja legyen, ami jól áll neki. A kar, láb, has, mellkas szőrzet tetszik, egy bizonyos határig, szóval egészséges mennyiségében szeretem. Legyen ápolt és alkalomhoz illően, normálisan öltözködjön.:)
És én olyan normál, talán kicsit inkább a teltkarcsú kategóriába sorolnám magam, mert van egy kis hasam, egy kis fenekem, egy kis combom, viszont sokan mondják, hogy a derekam szép vékony.:) Egyébként dolgozom az alakomon, szeretnék kicsit feszesebb, izmosabb lenni.
16/L
Szóval akkor az izmos pasi még is egy közös pont.
És kár hogy sportolsz nekem úgy tetszik ha van egy kis felesleg, főleg deréktájon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!