Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasik jönnek be a mai 18-19éves lányoknak?
Minden lánynak más és más az ízlése, úgy ahogy a fiúknak is.
Például nekem a visszafogott, jófej, humoros kockák/stréberek jönnek be vagy pedig a hosszú hajú metálarcok ^^ De egyik barátnőm el nem tudná képzelni magát ilyen sráccal, neki az izmos, diszkós pasik jönnek be :D
Na most akkor szűrd le a konzekvenciát :)
Amúgy meg a zsák mindig megtalálja a foltját ^^
xd uccsó humoros kocka metálarc vagyok XD
am komolyan hát azért az a vicc h nálunk a kockákat és a metálarcokat is elítélek eggyütt meg engem.... .
utálom a káromkodós, nagyképű, magamutogató embereket.
úgyhogy megnyugtatlak. Csak a szakadt ribiknek jönnek be az olyanok... ezek a csajok azt mutatják a külvilágnak, hogy mennyire gazdagok meg minden, közben meg csórók. Villognak a pasijukkal, és le se sz*rják, kivel kefél félre a drága barátjuk.
Ha hiszed ha nem én is normális pasit szeretnék,ne legyen beképzelt,felvágós meg ilyesmik.Talán az a baj hogy félénk vagy,ahogy te is mondtad.Pl.én is kicsit félénk vagyok és egy olyan pasit szeretnék,aki kezdeményezőbb,mivel másképp nem lesz semmi a dologból,legalábbis én így tapasztaltam.
19-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!