Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen pasik jönnek be a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pasik jönnek be a mai 18-19éves lányoknak?

Figyelt kérdés
Én normális srácnak tartom magam, nem vagyok túl menőmanó. Egy minden hülye szokástól mentes 20éves fiú vagyok aki nem találja meg a barátnőjét és ez idegesíti. Úgy érzem hogy a csajok kedvéért én nem leszek se alfahím se undorítóan beszélő egyén sem. Fura hogy nem találok barátnőt. Segítsetek kérlek. az lehet a baj h kicsit félénk vagyok? Nehezen oldódom fel?
2011. aug. 26. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a menőmanók jönnek be nekik.
2011. aug. 26. 19:53
 2/11 A kérdező kommentje:
sajnos én is ezt veszem észre. szeretnek villogni a pasikkal. direkt olyan pasit választanak maguk mellé akik a társaság középpontjában vannak.
2011. aug. 26. 19:54
 3/11 anonim ***** válasza:
én pl utálom a nagyképű embereket:)
2011. aug. 26. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
43%
A bunkók, pénzesek, magasak :) A többségnél kb. ezek.De majd biztos jön néhány nő,h elmondja, ez nem így van :)
2011. aug. 26. 19:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 éves lány vagyok. Nem tudom, hogy te kedves kérdező milyen vagy külsőre, belsőre, de nekem a korombeli fiúk annyira unalmasak. De lehet csak a körülöttem lévők. A 16-17 éves fiúk sokkal érdekesebbek. Most lehet hurrogni, de akkor is így gondolom.
2011. aug. 26. 20:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Minden lánynak más és más az ízlése, úgy ahogy a fiúknak is.

Például nekem a visszafogott, jófej, humoros kockák/stréberek jönnek be vagy pedig a hosszú hajú metálarcok ^^ De egyik barátnőm el nem tudná képzelni magát ilyen sráccal, neki az izmos, diszkós pasik jönnek be :D

Na most akkor szűrd le a konzekvenciát :)

Amúgy meg a zsák mindig megtalálja a foltját ^^

2011. aug. 26. 20:01
 7/11 anonim válasza:

xd uccsó humoros kocka metálarc vagyok XD

am komolyan hát azért az a vicc h nálunk a kockákat és a metálarcokat is elítélek eggyütt meg engem.... .

2011. aug. 26. 20:04
 8/11 anonim ***** válasza:

utálom a káromkodós, nagyképű, magamutogató embereket.

úgyhogy megnyugtatlak. Csak a szakadt ribiknek jönnek be az olyanok... ezek a csajok azt mutatják a külvilágnak, hogy mennyire gazdagok meg minden, közben meg csórók. Villognak a pasijukkal, és le se sz*rják, kivel kefél félre a drága barátjuk.

2011. aug. 26. 20:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha hiszed ha nem én is normális pasit szeretnék,ne legyen beképzelt,felvágós meg ilyesmik.Talán az a baj hogy félénk vagy,ahogy te is mondtad.Pl.én is kicsit félénk vagyok és egy olyan pasit szeretnék,aki kezdeményezőbb,mivel másképp nem lesz semmi a dologból,legalábbis én így tapasztaltam.

19-L

2011. aug. 26. 20:45
 10/11 anonim ***** válasza:
én a lányos arcú fiúkat szeretem. 19/L
2011. aug. 26. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!