Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasik jönnek be a mai 18-19éves lányoknak?
Figyelt kérdés
Én normális srácnak tartom magam, nem vagyok túl menőmanó. Egy minden hülye szokástól mentes 20éves fiú vagyok aki nem találja meg a barátnőjét és ez idegesíti. Úgy érzem hogy a csajok kedvéért én nem leszek se alfahím se undorítóan beszélő egyén sem. Fura hogy nem találok barátnőt. Segítsetek kérlek. az lehet a baj h kicsit félénk vagyok? Nehezen oldódom fel?2011. aug. 26. 19:52
11/11 anonim válasza:
Szia, én a magas, mackósabb alkatú srácokat szeretem, nagyon nem jönnek be az ilyen 60 kilós nyeszlett fiúk. Nem kell, hogy kigyúrt legyen, de azért legyen rajta hús!
Amúgy az én barátom antiszociális is, meg kocka is, meg félébk is, de imádom, szóval nyugi :) nem minden lánynak kell diszkópatkány.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!