Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ilyen fiúk mennyire jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen fiúk mennyire jönnek be a lányoknak?

Figyelt kérdés

Szóval eléggé olyan vagyok, hogy ami a szívemen az a számon. Sokszor kegyetlenül őszinte vagyok, még ha ezzel ártok is. Ez van, egyszerűen néha muszáj kimondanom mindent. Persze ennek jó oldala is van. Soha nem kertelek, vagy füllentek (akkor sem ha ezzel jót akarnék). Ha valami nem tetszik, akkor kimondom. Ha valamit másképp akarok csinálni akkor elmondom. Ha valami véleményem van valamiről, akkor kifejtem. Ez szerintetek mennyire gond?

22F

2011. júl. 10. 20:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Pont annyira mint amennyire valakiknek nem gond :) Kinek mi tetszik. (F)
2011. júl. 10. 20:43
 2/15 skarma ***** válasza:

Szerinted Dr. House miért olyan népszerű? :D

Legalább őszinte vagy. Aki szeret, az ezzel együtt is szeret, még akkor is, ha már bántóan őszintén kimondasz mindent.

De ha emiatt nem érzed feszélyezve magad, nem is értem, miért kérdezted ezt meg.

19/L

2011. júl. 10. 20:47
 3/15 anonim válasza:
Szerintem ez nem gond.Bárcsak ilyen lenne minden fiú...:D
2011. júl. 10. 21:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
viszket a seggem
2011. júl. 10. 21:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez az, amire mindenki vágyik. Ne hazudjanak a szemébe, hanem őszintén mondják a szemébe a dolgokat.
2011. júl. 10. 22:05
 6/15 anonim ***** válasza:
jó lenne ha minden fiú ilyen lenne, könnyebb lenne őket megérteni :D egyébként nálam ez valamilyen szinten "elvárás" is, az őszinteség a kapcsolat alapja :D inkább mondj igazad, még ha fáj is, minthogy bármiben is hazudj, annál nincs rosszabb
2011. júl. 11. 13:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem gond. Jó, ha őszinte vagy, és legalább kertelés és harapófogó nélkül adsz választ a dolgokra. Ez csak plusz pontot érdemel :)
2011. júl. 11. 16:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Ez nem érdekli a lányokat, csak h jól nézel-e ki.
2011. júl. 14. 16:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én leszek az első csaj, aki azt mondja, hogy nem tetszik. Aki nem képes egy kegyes hazugságra, vagy egy kis füllentésre, amivel elkerülheti, hogy megbántsa a másikat (nem feltétlenül a barátnőjét, akárkit), azt bunkónak és beképzeltnek tartom. Nem mondom, legyen őszinte valaki, de ne csináljon becsületbeli ügyet abból, hogy meg kell dícsérnie mondjuk valamit, ami annyira egyébként nem tetszik neki. Tudod, néha a tapintat nagyobb erény mint az őszinteség.

"Sokszor kegyetlenül őszinte vagyok, még ha ezzel ártok is."-> bár ebből kiindulva csak simán ostoba vagy:D

2011. júl. 14. 17:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Kicsit ellentmondásos, hogy ilyen vagy, de megkérdezed, hogy jó-e...
2011. júl. 14. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!