Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen fiúk mennyire jönnek be a lányoknak?
Szóval eléggé olyan vagyok, hogy ami a szívemen az a számon. Sokszor kegyetlenül őszinte vagyok, még ha ezzel ártok is. Ez van, egyszerűen néha muszáj kimondanom mindent. Persze ennek jó oldala is van. Soha nem kertelek, vagy füllentek (akkor sem ha ezzel jót akarnék). Ha valami nem tetszik, akkor kimondom. Ha valamit másképp akarok csinálni akkor elmondom. Ha valami véleményem van valamiről, akkor kifejtem. Ez szerintetek mennyire gond?
22F
Igazság szerint a következő sztori szülte az ihletet h feltegyem ezt a kérdést:
Egy haverom barátnőjénél voltunk a múltkor. Vendégül látott minket, csinált vacsorát. Minden nagyon finom volt, kivéve valami saláta szerűséget ami szörnyű volt. Tudni kell h a lány nagyon izgult hogy minden tökéletes legyen, stb stb. És hát láttam mindenkin, hogy a salátát alig eszik, meg a pillantásokból láttam, hogy hányadán állunk. Persze mindenki mondta h "minden isteni, meg nagyon finom". A csaj még külön a salátát kérdezte mert ez valami speciális recept, és mindenki elkezdte h "hú tényleg? nagyon finom, isteni". Én inkább meg se szólaltam, de nem bírtam tovább és kimondtam kereken: "szerintem ez a saláta sz@r". Ekkor eltörött a csajnál a mécses, egész este vigasztalta a haverom, a csaj barátnője meg elkezdett ordítozni h milyen bunkó vagyok. Én pedig szépen csendben elfogyasztottam a vacsit...persze a sali nélkül ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!