Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ilyen fiúk mennyire jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen fiúk mennyire jönnek be a lányoknak?

Figyelt kérdés

Szóval eléggé olyan vagyok, hogy ami a szívemen az a számon. Sokszor kegyetlenül őszinte vagyok, még ha ezzel ártok is. Ez van, egyszerűen néha muszáj kimondanom mindent. Persze ennek jó oldala is van. Soha nem kertelek, vagy füllentek (akkor sem ha ezzel jót akarnék). Ha valami nem tetszik, akkor kimondom. Ha valamit másképp akarok csinálni akkor elmondom. Ha valami véleményem van valamiről, akkor kifejtem. Ez szerintetek mennyire gond?

22F

2011. júl. 10. 20:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez néha jó,néha rossz.Mert ha egy kapcsolatodban őszinte vagy,az tetszik a lányoknak,persze csak akkor,ha nem csalod meg vagy v.mi,de akkoris inkább megkell mondani.de ha a párodnak aztmondod,hogy nemtetszik rajta valami,megfog sértődni.:S ugyhogy van ennek jó és rossz oldala is..Ugyhogy csak óvatosan..Gondolj át mindent,attól hogy valamit nem mondasz ki,attólmég nem hazudsz,csak magadban tartod.;) 15/L
2011. júl. 14. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Általában nem szeretik, pedig szerintem alapvető. Persze csak ha nem bunkó vagy, és tudsz tapintatosan fogalmazni, úgy, hogy attól az igazság ne sérüljön.
2011. júl. 14. 19:55
 13/15 A kérdező kommentje:

Igazság szerint a következő sztori szülte az ihletet h feltegyem ezt a kérdést:

Egy haverom barátnőjénél voltunk a múltkor. Vendégül látott minket, csinált vacsorát. Minden nagyon finom volt, kivéve valami saláta szerűséget ami szörnyű volt. Tudni kell h a lány nagyon izgult hogy minden tökéletes legyen, stb stb. És hát láttam mindenkin, hogy a salátát alig eszik, meg a pillantásokból láttam, hogy hányadán állunk. Persze mindenki mondta h "minden isteni, meg nagyon finom". A csaj még külön a salátát kérdezte mert ez valami speciális recept, és mindenki elkezdte h "hú tényleg? nagyon finom, isteni". Én inkább meg se szólaltam, de nem bírtam tovább és kimondtam kereken: "szerintem ez a saláta sz@r". Ekkor eltörött a csajnál a mécses, egész este vigasztalta a haverom, a csaj barátnője meg elkezdett ordítozni h milyen bunkó vagyok. Én pedig szépen csendben elfogyasztottam a vacsit...persze a sali nélkül ^^

2011. júl. 14. 20:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Mondtam én, hogy bunkó vagy és beképzelt:) Bár abból, hogy 22 évesen ilyen kérdéseket teszel fel, látszik, hogy a legtöbb csaj nem tolerálja ezt - hál'istennek. Egyszer csak észbe kapsz.
2011. júl. 14. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:
azért van különbség abban, hogy elmondod a véleményedet, vagy leszólod azt, ami másnak fontos. bőven elég lett volna például az adott esetben annyit mondani, hogy neked nem ízlik, azzal is őszinte lettél volna, nyílt is, és valószínűleg a csaj sem bukott volna ki teljesen
2011. júl. 14. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!