Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak milyen fiúk jönnek be 14-18 éves korig?
Ízléstől függ.
Nekem az előző barátom gitáros volt,a lányok álma,és csak 2 hónap után derült ki,hogy vasalja a haját.Idáig nem is volt gond,de amikor nála voltam egy este,és esett,nem volt hajlandó hazakísérni,mer hogy neki "be fog göndörödni a haja".
Na.Amikor Debrecen egyik végéből a másikba kellett éjszaka egyedül gyalogolnom,az betette a kaput.Ott körülbelül elvesztette a szememben minden férfiasságát.:D
gyűlölöm az Sp szerűeket, nagyon sok van belőle és mindegyik letagadja hogy homoszexuálisos lenne a kinézete, valamelyik szidja is SP-t h milyen hülyén néz ki meg justin biebert is, pedig ugyanúgy néznek ki.. én utálom... ezek jönnek be, de ők olyan szinten hogy önkielégítés közben rájuk gondolok és most is megőrülök hogy mért nincs egy ilyen pasim á megőrülök:
ilyen pasikról fantáziálgatok minden este egész nap, egyszerűen megőrülök ..
legyen különleges. imádjon szeressen és fejezze is ki de ne legyen túl nyálas, a zene bejövős, versírás, olvasás is, írjon verseket nékem, legyen romantikus, tudja mit akar, határozott, férfias, ne legyen buta, lehessen vele beszélgetni.
ne higgye már mindenki azt hogy csak apénz kell a lányoknak!!! az a lányok kb 20%-a..
én lesz*rom mennyio pénze van, a jövőmet úg yképzelem el hogy olyan állásom van amiből meg udok élni nem pedig annyi hogy jól kel házasodni oszt cső...
én erre mindig azt mondom hogy szerelemből kell megélni!
hát semmiképpen sem az olyanok akik úgy néznek ki mint egy lány... sp fluor bieber...azoktól undorodok!!
mondjuk,még jó,hogy ezt egy félig lenyírt fejű rockerlány írja...:D mondjuk én kicsit fiús típusú vagyok de a nőiességem azért megvan...:D
15/lány
titanicból jack dawson..
beszéd, stílus, minden, kinézet (arc, testalkat, ruha)
Nekem egyáltalán nem jönnek be a vasalthajú,hosszú hajú srácok.Inkább legyen rövid haja,vagy zselézett,de ne legyen hosszú. És a lényeg:legyen hűséges,ne szórakozzon velem,és mutassa ki,ha szeret! :) Meg persze lehessen vele hülyülni.ez az alap :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!