Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasik jönnek be a 14 éves lányoknak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 12:11
2/22 anonim válasza:
első: XD
Egyébként meg ez egyénfüggő. Általában a középhosszú hajú(deszkás style) vagy zselézett, szálkás-izmos,jófej,nyílt,őszinte,nem túl egoista,kicsit perverz,dumás srácok. Ilyen vagyok énis és a mostani barátnőm nagyon megvan elégedve ezzel :-) És ő is 14.
16/F
3/22 anonim válasza:
Hát nem te, az 50éveddel, a pedofil mosolyoddal stb..
4/22 anonim válasza:
Mindenkinek más. Nekem például a vicces,kedves,aranyos,bolond srácok,akik nem deszkások,nem emosok,nem alkeszok,hanem átlagosak :D
5/22 anonim válasza:
Sztem kerdezd meg tolle(tolluk) mert egyenfuggo, nem nagyon lehet altalanositani
7/22 anonim válasza:
második vagyok: kiegészíteném annyival,hogy humoros,bevállalós,bolondos.
8/22 Funktasztikus válasza:
én humoros kicsit roszz fius nem egoista srác vagyok átlagos...de hogy ez kkinek jön be..:D..
9/22 anonim válasza:
ne legyen deszkás, diszkós vagy emós. legyen kicsit extrém, de egyedi és humoros. ne érdekelje a divat, legyenek szilárd elvei és nézetei, legyen aranyos, és figyelmes, és szépszemű, mosolygós :P előny, ha állatbarát, és őszinte. szeretem a punk pasikat :D (csak ők jönnek be igazából) legyen némileg udvarias, és nem baj, ha picit romantikus:D és legyen magasabb, mint én, és ha van egy kicsi pocakja, az tök édes. még sorolhatnám, de minek..
15/L
10/22 anonim válasza:
jófej,humoros,kedves,helyes,NEM egoista..vagy a felzselézetthaj(nem ilyen punk xd)vagy a féhosszú feeling:)és ne legyen nagyon sovány..az sem hátrány ha nem cigizik..:/ csak mostanában kevés az ilyen:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!