Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a 15-17 év közötti lányoknak nagyon sok esetben 20-25 éves pasijuk van?
Nem azért de szerintem tul nagy a kor különbség... miért nemjó a 15-17 éves lányoknaka saját korosztájuk?:O
pl ha a fiuk egy 25-30 éves nővel lennének 1 ütt akkor azon mindenki kiakadna...
de ha egy 16 éves lánynak van egy 25 éves pasija akkor senki nemszól 1 szót sem... pls norma kommenteket és előre is köszi
16/F
hát egyrészt a fiúk később érnek, de szerintem ezt nem kell magyaráznom.
másrészt régen is az volt a szokás, hogy egy 18 éves lányt adtak hozzá egy legalább 25 éves pasihoz...mert akkor a férfinak már volt pénze meg hírneve, a lány pedig kész volt az anyaságra. az igaz, hogy ezt kb a shakespeare idejéből vettük, de kb ebből a korból maradt fenn ez a kinek kell idősebbnek lennie norma.
am szerintem már nem sokan akadnak ki azon, ha a pasi egy kicsit fitalabb. a nagyobb korkülönbségnek viszont még nem jött el az ideje szerintem.
de nem tudom, honnan veszed, hogy ez annyira gyakori..mert én úgy látom a középsulis csajoknak átlagba 1-3 évvel idősebb pasijuk van :)
16/L
Azért mert az ő korosztályukban levő fiúk többsége még elég gyerekes.Egyébként meg a divat...
De pl az én esetem az szerelem!A barátom 21éves.
14/L
Én 18/L vagyok a párom 27/F
Tapasztalatból mondom h a korombeli fiúk szeretnek ,,játszani". Velük sosem sikerült a komoly kapcsolat, mert vagy nagyon éretlenek voltak vagy csak a szexet akarták. A mostani párommal 7 hónapja tökéletesen boldog vagyok. Mondhatni megtaláltam a másik felem. Én ezért vagyok vele, nem a kora miatt. Kor ide vagy oda azzal kell együtt lenni aki szeret és akit mi viszont szeretünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!