Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van hogy a 15-17 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy a 15-17 év közötti lányoknak nagyon sok esetben 20-25 éves pasijuk van?

Figyelt kérdés

Nem azért de szerintem tul nagy a kor különbség... miért nemjó a 15-17 éves lányoknaka saját korosztájuk?:O

pl ha a fiuk egy 25-30 éves nővel lennének 1 ütt akkor azon mindenki kiakadna...

de ha egy 16 éves lánynak van egy 25 éves pasija akkor senki nemszól 1 szót sem... pls norma kommenteket és előre is köszi

16/F

2010. febr. 23. 16:13
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a 16-20 párosítás még elmegy, de amikor 14 évesek azzal vágnak fel, h 21-22 éves pasijuk van, az nagyon idegesít. Többnek hiszik magukat a kortársaiknál, pedig csak annyi a különbség, h járt már bennük 1 (-2) f*sz. Ettől senki se okosabb, inkább tanulni kéne.
2010. febr. 23. 17:26
 22/37 anonim ***** válasza:
37%

17:26 te olyan hülye vagy ameddig csak ellátsz!

1. Mi közöd hozzá, hogy más hogyan éli az életét?

2. Nem lehet általánosítani!

3. Azért kell idősebb pasi a fiatalabb lányoknak, mert velük komolyabban el lehet lenni... nem úgy mint a saját korosztályukon belüli kisfiúkkal, akik agyilag zokni szinten vannak!

2010. febr. 23. 17:31
 23/37 anonim ***** válasza:
24%

De nevetségesek vagytok:D:DAbból hogy idősebb a barátom,már azt szűritek le,hogy királykisasszonynak érzem magam,nem felelnek meg a korombeliek

"Többnek hiszik magukat a kortársaiknál, pedig csak annyi a különbség, h járt már bennük 1 (-2) f*sz. Ettől senki se okosabb, inkább tanulni kéne."

Kivagyte,hogy azt hiszed megmondhatod,minek hisszük magunkat?:)

Te beszélsz,hogy tanulni kéne,és olyanokat írsz,aminek köze sincs az igazsághoz.Jajnemár:)

15L vagyok a barátom 25F huhhha,most mi lesz?:P

2010. febr. 23. 17:42
 24/37 A kérdező kommentje:

BASZÁTOK MÁR MEG... 1 KU*VA NORMÁLIS KOMMENTET NEM KAPTAM...

veszetek ösze ba*meg... a ku*va életbe miért in magyarország????

2010. febr. 23. 18:01
 25/37 anonim ***** válasza:

Válaszolok neked:

1. Erről szólt a kérdés.

2. Valóban nem 100%-ra igaz, amit írtam, csak 95-re.

3. Mert egy 14-15 éves lány olyan nagyon komoly.. Na nee.. Ezt ugye viccnek szántad?! Egy ilyen korú fiú mifelénk már főiskolára/egyetemre jár vagy van diplomája és dolgozik. Biztos sok közös témájuk van egy általános iskolással. Legfeljebb a szex.

(4. Sajnálom, hogy ilyen bunkó a stílusod.)

Utána író lány: kicsit te is el vagy szállva magadtól, de azért alapvetően kedves vagy.

2010. febr. 23. 18:04
 26/37 anonim ***** válasza:
71%
Hű, kérdező, kezdem érteni, miért nincs csajod. Nem az életkorral van a gond.
2010. febr. 23. 18:06
 27/37 anonim ***** válasza:
48%

Én sose bírtam a korosztályomat fiúkban.. szörnyen idióták, éretlenek, menősködőek, kialakulatlanok, magukkal vannak elfoglalva és cikik. Egyszerűen nem lehet velük szót érteni. Egy 25 év fölötti fiú már férfi, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb és agyilag is jobban egy húron lehet pendülni vele.. Ezt gondoltam 16 évesen is, és ezt gondolom 23 évesen is. 16 évesen se jöttem volna össze egy 20 év alatt csávókával..

JA amúgy meg létezik olyan, hogy szerelem, ha egy 20/30/40 éves férfiba zúgok bele és gondolom azt, hogy ő az életem párja, és ő is ugyanezt gondolja rólam, akkor ne menjek bele a kapcsolatba, csak mert nagy a korkülönbség??

2010. febr. 23. 18:13
 28/37 anonim ***** válasza:
48%

18:13 teljesen igazad van! Azok pedig, akik ezeket a kérdéseket és a ritka hülye válaszokat írják, bizonyára valami hiánnyal szenvedő 14-15-16-17 éves srácok, akik csupán azért lázadnak mert nem kellenek a csajoknak!

17:31 voltam!

2010. febr. 23. 18:26
 29/37 anonim ***** válasza:
Én huszonéves fazon vagyok, a tizenévesek k*rvára nem értenek meg, a 20 felettiek megértenek.
2010. febr. 23. 18:30
 30/37 anonim ***** válasza:

18:30

Mindig vannak kivételek!

2010. febr. 23. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!