Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a 15-17 év közötti lányoknak nagyon sok esetben 20-25 éves pasijuk van?
Figyelt kérdés
Nem azért de szerintem tul nagy a kor különbség... miért nemjó a 15-17 éves lányoknaka saját korosztájuk?:O
pl ha a fiuk egy 25-30 éves nővel lennének 1 ütt akkor azon mindenki kiakadna...
de ha egy 16 éves lánynak van egy 25 éves pasija akkor senki nemszól 1 szót sem... pls norma kommenteket és előre is köszi
16/F
2010. febr. 23. 16:13
31/37 anonim válasza:
bazz, ez a lányok éretebbek mint a fiúk dolog csak engem basz fel idegileg? én úgy vettem észre hogy azonos arányban vannak éretlenek az egyik és a másik oldalon is. erről ennyit
32/37 anonim válasza:
jajj de jót röhögök:D:D érettlenebbek a fiúkxD okéé.. 16éves fiú vagyok, 1 évvel idősebb barátnőm van másfél éve.. erről ennyit! csak normális csajt kell találni!
Na puszi!
33/37 anonim válasza:
Én 16 éves lány vagyok, a barátom szintén 16, és jé, már fél éve boldog párkapcsolatban élünk. Na akkor hogy is van ez?:D
34/37 anonim válasza:
17 éves lány vagyok, 1hónapja megismertem egy srácot aki 25 éves. minden jól ment nagyon jól elvoltunk de semmi sem történt csak smároltunk. folyton csak azt mondta h meg akar ismerni és nem csak arra kellek neki, minden jól ment amíg egyik este találkoztunk elmentem hozzá. ő bepróbálkozott én persze visszautasítottam ez körülbelül 2 hete volt. 2 hete rosszban vagyunk.. mert tudja h nem kaphatott meg egyből. azóta sem akarom látni. az összes hazudik és mindegyik azt akarja! nagyon ritka az olyan aki nem! őket meg is kell becsülni! idősebb fiúval járni jobb mert mi lányok sokkal de sokkal tapasztaltabbak vagyunk, vagy még se..? látván az előző példából? mindenki más!
37/37 anonim válasza:
te msot csodállod?
hogy nézznek már ki a 15-20 éves fiuk ..fujj mint valami lányok. pl:justin bieber és egyébb állati faj... egy nönek igazi férfi kell.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!