Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van hogy a 15-17 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van hogy a 15-17 év közötti lányoknak nagyon sok esetben 20-25 éves pasijuk van?

Figyelt kérdés

Nem azért de szerintem tul nagy a kor különbség... miért nemjó a 15-17 éves lányoknaka saját korosztájuk?:O

pl ha a fiuk egy 25-30 éves nővel lennének 1 ütt akkor azon mindenki kiakadna...

de ha egy 16 éves lánynak van egy 25 éves pasija akkor senki nemszól 1 szót sem... pls norma kommenteket és előre is köszi

16/F

2010. febr. 23. 16:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
66%
Én 17 vagyok és volt 26 éves pasim is.Szerintem a velem egykoru fiuk éretlenek és tapasztalatlanok és engem nemigazán vonzanak.Ésamugy nemértem kit zavar az hogy ilyen korú lányoknak sokszor van idősebb barájuk.
2010. febr. 23. 16:28
 12/37 anonim ***** válasza:
77%
Hát őszíntén csak azért mert a korodbeli srácok csak "arra"mennek a legtöbb esetben és még idióták is!Mondhatni kisfiúk és egy lánynak biztonságra van szüksége hogy szeressék és hogy ne koptassák le 2-3hónap múlva hogy másik csaja legyen a srácnak!Persze vannak kivételek!22éves vagyok és a férjem 33éves!Na és?Sőt nekem ő volt az első aki elvette a szüzességem 15évesen! :)
2010. febr. 23. 16:28
 13/37 anonim válasza:
55%

En 15 vok es a pasim 23....mikor osszejottunk 14 voltam.....

Szerintem azert van igy mert az ilyen csajoknak tobb kell mint amit a sajat korosztalyuk nyujtani tud....en igy vok vele aztan ki mit akar azt gondol,,,

2010. febr. 23. 16:29
 14/37 anonim ***** válasza:
64%

16-17 éves srácok többsége éretlen metrósexuális és emos k*csog keveréke.

mona

2010. febr. 23. 16:46
 15/37 A kérdező kommentje:
őszintén szerintem mégis 1 kicsit durva a... nekem 1 éves korkülönbség sok... személyszerint de itt vanak 6-7 éves kor különbségek... nekem ez sok... mind1 köszi
2010. febr. 23. 16:55
 16/37 anonim ***** válasza:
45%
AZ A LÉNYEG 1x úgyis leszel 20-25 éves és majd neked is lesz fiatal barátnőd aki meglesz párszor és váltasz kb Ennyire kellenek a 16-17 éves lányok...a 20-25 éves srácoknak ..csak még nem tudják..
2010. febr. 23. 16:58
 17/37 Mendus ***** válasza:
65%

Általában egy 17 éves lány sokkal érettebb agyilag, mint egy 17 éves fiú, ezért a lányok inkább az idősebb férifakat keresik akik tapasztaltabbak és igazi nőként bánnak velük!

Én már megpróbáltam egy korombeli fiúval járni, hát úgy kábé 1 hétig tartott, mert olyan szinten komolytalan, és gyerekes volt a srác...sajnos ez van

17/L

2010. febr. 23. 16:59
 18/37 anonim ***** válasza:

Hát manapság, én ezt tapasztalom a környezetemben. A 16-18 éves srácok mindig a fiatalabb lányokra hajtanak a 13-14 éves korosztályra.A lányok pedig agyilag és testileg hamarabb érnek és ezért vonzódnak a komolyabb, pár évvel idősebb pasikhoz és sok mindenkinek nem jönnek be az emos kinézetű divatmajmolók csak a 13-14 éves korosztálynak.

L18

2010. febr. 23. 17:00
 19/37 anonim ***** válasza:

ez nem csak divat, ez mindig is így volt, csak régebben nem vették annyira figyelembe... szerintem a 8-10 év korkülönbség még elfogadható, az felett már sok!

25/L

2010. febr. 23. 17:05
 20/37 anonim ***** válasza:

Bírom ezeket a találgatásokat meg feltételezéseket:)

Személy szerint 16 évesen jöttem össze az akkor 20 éves barátommal. Hogy miért? Azért, mert találkoztunk egí társaságban, beszélgettünk, nagyon jó volt együtt és egymásba szerettünk. ENNYI. Nincs itt semmiféle királykisasszonynak érzem magamat, meg nem felelnek meg a korombeli fiúk. Hanem mert ő ő. És kész. És egyáltalán nem volt nagy a korkülönbség.

Azóta eltelt majdnem 3 év és mostanában kezdek arra gondolni, hogy milyen jó, hogy nem 16-17 éve fiúkkal kezdtem anno. Hogy miért? Azért, mert még most 18 évesen is baromi gyerekesek és nem 1-2 példáról beszélek. Akkor mi lehetett 16 évesen? Pl. barátnőmet elhagyta a korabeli barátja amikor egyetemre ment, mert hogy ő még nagyon fiatal. Volt akinek a haverjai a 18. szülinapjára sztriptíztáncosnőt hozattak, amiközben ott ült mellette a barátnője. És még sorolhatnám. Úgyhogy most utólag nagyon örülök annak a 4 év korkülönbségnek:P

2010. febr. 23. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!