Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alter (osabb) lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alter (osabb) lányoknak milyen fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

Én is ezt az "irányzatot" kedvelem legjobban és ilyenféle zenét is játszok, bár ez így elég tág fogalom(az alter), de olyan férfiasabb erősebb, izmosabb alkatom van.Ez jelentéktelen, vagy lehet hátrány?Nem helyezem egyébként a külsőre a hangsúlyt, csak szívesebben ismerkedek olyanokkal akik hasonló érdeklődésűek mint én, de nem tudom, hogy(átlagban) bejön-e az olyan típus mint én, vagy inkább a vékonyabb lányosabb fiúk?

Főként lányok válaszát várom, de mindenkiét szívesen fogadom!Köszi!:)

2009. szept. 25. 00:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
szerintem a legtöbb lánynak nagyjából mindegy, milyen stílust képviselsz, a lényeg, hogy a személyiséged megnyerő legyen. persze vannak fanatikusok, azoknak nem mindegy, meg vannak olyanok, akik bizonyos stílusú embereket kizárnak (pl emo :):)
2009. szept. 25. 00:12
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
az alterosokat pont nem érdekli, hogy 50 kiló vagy, vagy 150. ez az utolsó, amit megnéznek, mert az alterbe minden belefér. :)
2009. szept. 25. 00:25
 3/13 anonim ***** válasza:
27%

Alteros lányokat értelemszerűen az idősebb férfiak érdeklik.

Dr. Szalai Márton

2009. szept. 25. 00:55
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

A testalkattal kapcsolatban csak a diszkóban vannak elvárások, a szubkultúrákban (rockerek, gotk-ok, alterok stb. közt) előtérbe kerül az egyéni preferencia, nincs egyenideál, aminek mindenki a megszállottja - itt sokkal könnyebben elboldogulnak azok is, akik nem bírnak a divat szerint ideálisnak tekintett testalkattal - pl. a teltebb lányok és a nagyon vékony fiúk. Itt kevésbé beszédtéma a testalkat, a fogyókúra, stb. - hálistennek! nemrég voltam egy divatos társaságban, hát falramásztam attól, ahogyan vékony lányok tárgyalták a szörnyűbbnél szörnyűbb diétákat! Én jó 10 éve rockerként, majd gothként úgy elszoktam ettől! :D (Nem frusztrációból: meg vagyok elégedve magammal.) Nálunk ez nem téma, fárasztó, unalmas, nem lényeges.

Sokkal fontosabbnak tartják az gondolkodásbeli, irányultságbeli hasonlóságot - és nem kell leszólni azt, aki így gondolkodik! Mindenki szeretné, ha megértené a párja, ezzel nincs baj. Viszont olyat nem is ismerek, aki tényleg kategorikusan úgy fogja fel, hogy "én csak ilyennel stb."

2009. szept. 25. 08:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

00:55- idősebb férfiak?

Én tulajdonképpen ezt a stílust képviselem, és több hasonló ismerősöm is van, a többségük csaj. Egyikőjüknek sincs olyan barátja, aki 2-3 évnél idősebb lenne tőlük.

Egyébként embere válogatja. Én megőrülök a colos srácokért, de például a barátomnak totálisan átlagos alkata van, szóval nem ideál, mégis együtt vagyunk:) Alterek között is megoszlik ez szerintem:)

2009. szept. 25. 08:56
 6/13 anonim ***** válasza:
72%

Ez a kérdés engem is érdekelne, mert tetszik egy alteros lány, de nemtudom fordítva mennyire van így mert én skin vagyok (nem teljesen kopasz, de nem sokkal hoszabb), öltözködésre meg abszolút.....mondjuk én lesz.rom ha valaki más szubkultba tartozik nem ez alapján ítélek (kivéve punk), de érdekelne hogy fordítva is így van-e ez...

21/f

2009. szept. 25. 11:46
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Én is az alter vonalat képviselem, nekem leginkább a gondolkodásmód, világnézet és az értelem a mérvadó. Nekem nem fontos, hogy valaki divatosan öltözködjön, vékony legyen vagy ducibb (jó, azért extra husis vagy csontváz srác annyira nem tetszene). Én az egyszerű öltözködést helyezem előtérbe, a hosszú, hullámos haj az, ami beindít:) Persze ettől függetlenül tetszett már skinhead srác is, de mondjuk egy édibédi plázafiúkába vagy emo-s srácba képtelen lennék beleszeretni. Engem zavar a vasalt haj is. Én abszolút a természetes, egyszerű srácokat szeretem, akik az értelmi képességeikkel tűnnek ki.

15/L

2009. szept. 25. 12:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A 39%-ra szavazott hozzászólónak hasznosra értékeltema válaszát.Nem tudom miért húzták le ennyire:DVolt benne igazság.Szerintem.És az összes többiben is:)
2009. szept. 25. 15:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Bár sohasem fogom megérteni miért jó ez az "én rocker/rapper/emo...stb" vagyok, -mert természetemnél fogva a SAJÁT magam stílusát "alkalmazom" amit az alapján választok, amiben jól érzem magam- ennek ellenére ha mindenáron be akarna valaki gyömöszölni egy skatulyába, akkor az alter felé húzna, így a válaszom az, hogy sztem mindegy h milyen a testalkatod, alterbe minden belefér, de nekem inkább az olyanok jönnek be mint Te :)
2009. szept. 25. 17:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

annyira túl rágjátok ezt a kérdést. Mindenki megpróbál a zenei stílusokból kiindulni. Ezt nem kellene.

Az a kérdés (totál mindegy mit hallgat), hogy van-e egyénisége, mert ha van akkor van EGYÉNI ízlése, elképzelése. És innentől kezdve, nem zenei stílus dönti el azt, hogy neked ki tetszik vagy ki nem, hanem TE magad. Totál mindegy, hogy valaki rocker, discoba járós, jazzt hallgat, bantu néger, hindu vallású, könyvvelő, ács, vagy szőke magas, esetleg barna alacsony. Ezeknek kb mindnek ugyan annyi köze van ahhoz, hogy egy embernek ki tetszik. Mert kizárólag az ember dönti el, nem az, hogy ő mi, milyen zenét szeret, vagy minek tartja magát. Akinél meg az dönti el, az meg saját magát veri át és arra rá fog b*szni előbb-utóbb.

2009. szept. 29. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!