Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így működne a legtöbb társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így működne a legtöbb társkeresőn a legtöbb lány? Nem a levél tartalma a releváns, hanem maga a kinézet, külcsní első körben? Nem lehet ezt okossággal, praktikákkal kompenzálni?

Figyelt kérdés

,,Nincs az a poén ami segít, ha a kép nem stimmel.

Egyesek egyedinek gondolják, ha azt írják "én nem akarok sablonlevelet írni, ezért ...." Nos, az ilyen különcködős duma sem új. De nem muszáj elhinni. Lehet próbálkozni 100 féle levéllel, hajrá.

Kérdező, 1 dolgot próbálj ki: ugyanolyan szövegű küldj el egy csajnak pár nap eltéréssel, két accountból. Az egyik képen te legyél. a másik képen egy nagyon jó pasi. Meglátod, melyik kap majd választ."

2013. febr. 3. 19:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/179 anonim ***** válasza:
75%
Igen, csak ez megint olyan dolog, hogy "én nem tehetek róla, mert nem vagyok magabiztos, mert nincs partner, mert ez meg az meg amaz", és sorolhatnám, ide még ki mit szokott írni. Még egyszer ismétlem magam én is, ha hagyod, hogy bedaráljon a világ, akkor be fog darálni. Hogy az általad hülyének titulált példával jöjjek: Aki nem magabiztos, azt elküldik a lányok. Aki nem focizik jól, abból nem lesz válogatott játékos.
2013. febr. 3. 22:30
 62/179 LeftBehind ***** válasza:
Előbb még az volt a probléma,hogy túl nagy hangsúlyt fektetek a nőkre,mos meg az,hogy pénzt akarok keresni mielőtt lelépek innen? Ti tényleg nem tudjátok,mit akartok...
2013. febr. 3. 22:32
 63/179 anonim ***** válasza:
75%
Ezt a két dolgot rajtad kívül senki nem mosta össze. Ja, és a jó palikért sem állnak sorba a lányok, ezt nem tudom honnan vetted.
2013. febr. 3. 22:34
 64/179 LeftBehind ***** válasza:

61.Ha nem vagy jó focista,kimész gyakorolni a pályára.

Ha nem tudsz csajozni,kivel gyakorlod?

2013. febr. 3. 22:34
 65/179 LeftBehind ***** válasza:
63.Én meg azt nem tudom,miből gondolod,hogy én ezt vettem valahonnan...
2013. febr. 3. 22:35
 66/179 anonim ***** válasza:

Az előbb még az volt a bajod, hogy nem tudsz kommunikálni, most meg az, hogy inkább elmennél külföldre? Te tényleg nem tudod mit akarsz. :-D

Az egyetlen hasznos választ is csípőből leráztad. Tudod mit? Maradj az építőiparban, nehogy kipróbálj valamit, ami kicsit is hasznos lenne a számodra... Csinálj amit akarsz, boldogulj ahogytudsz, az ilyen szerencsétleneknek, mint te pedig segítsen a hóhér. :-)

ostoba...

2013. febr. 3. 22:36
 67/179 anonim ***** válasza:
Jaj, ezért hülyézted le a példámat. Akkor megpróbálom magyarázni. Ha nincs tehetséged a focihoz, akkor nem leszel sztárjátékos, hiába gyakorolsz. Majd írok még gondolatokat, de most alszom egy kicsit.
2013. febr. 3. 22:37
 68/179 A kérdező kommentje:
Mindig azok a csajok és pasik osztják itt az észt, hogy legyél önmagad, legyél magabiztos, békülj meg a világgal, változtass magadon (vegyek új arcot?), akik jól néznek ki vagy legalábbis sikeresebbek a másik nemnél mint mi, van sok vagy néhány pozitív visszajelzésük. De ha egyet sem kapok, csak szó nélkül azt, hogy bocsi, de nem, vagy bocsi, de van barátom (holott nincs is, mert tudom, hogy szingli, biztos forrásokból értesültem róla), akkor hogyan lehetnék kiegyensúlyozott? Aki itt osztja az észt, ha olyan helyzetbe kerülne, Isten bocsáss meg, de meghalna minden egyes családtagja egy autóbalesetben, akkor is pozitív tudna maradni? Nem hiszem. Nagyjából mi ezt élhetjük át. Aki ezt nem éli át, az nem tudja milyen érzés, de az észt fogja majd osztani ezerrel, hogy akkor is csakis a te hibád, mert a lányok angyalok. Ők szentek. Minden egyes ilyen kérdés végén ez derül ki itt és mindig a pasik a mocskok, a hibásak. Adjatok akkor önbizalmat, sikert, ha ilyen nagy a szátok!
2013. febr. 3. 22:39
 69/179 LeftBehind ***** válasza:
Hát te tényleg röhejes vagy. Inkább megbecsülnétek az embert,aki tényelg dolgozik a megélhetésért,de neeeem dobja az egész el magától. Én kérek elnézést,amiért meg tudnék őrülni az irodai munkától sőt tudod mit? Bocsánat,hogy vannak álmaim,bocsánat hogy nem ebben az országban akarok megrohadni sőt isten bocsássa meg,hogy ezért még kemény munkát is bevállalok sőt így összességében bocsánat,hogy megszülettem tényleg nem volt szándékos!
2013. febr. 3. 22:41
 70/179 anonim ***** válasza:

Én azért beszélek ekkora pofával, mert én nagyon hosszú idő után rájöttem, hogy önsajnálattal még senki nem szerzett nőt. Ezért picit változtattam a külsőmön, és máris sikeresebb lettem. Na, tényleg alszom, leragad a szemem.

Ja, és a ne próbálkozzon, mert hülyét csinál magából-hoz: Nem azt mondtam, hogy egyedül dögöljön meg. Hanem akkor ne úgy próbáljon ismerkedni. Ha nem megy neki könnyen, akkor próbálkozzon másképp. Apropó. Miért nem gyakorolsz ku.rvával?

2013. febr. 3. 22:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!