Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így működne a legtöbb társkeresőn a legtöbb lány?
Nem a levél tartalma a releváns, hanem maga a kinézet,
külcsní első körben? Nem lehet ezt okossággal,
praktikákkal kompenzálni?
Figyelt kérdés
,,Nincs az a poén ami segít, ha a kép nem stimmel.
Egyesek egyedinek gondolják, ha azt írják "én nem akarok sablonlevelet írni, ezért ...." Nos, az ilyen különcködős duma sem új. De nem muszáj elhinni. Lehet próbálkozni 100 féle levéllel, hajrá.
Kérdező, 1 dolgot próbálj ki: ugyanolyan szövegű küldj el egy csajnak pár nap eltéréssel, két accountból. Az egyik képen te legyél. a másik képen egy nagyon jó pasi. Meglátod, melyik kap majd választ."
Igen 99 es válaszoló. Akikkel találkoztam túlsúlyos lányokkal, java részük szintén a több lány befolyása alatt volt, akik elhitették velük, hogy szépek és sok pasi oda van értük. Ezért pofátlanul a rondább lányok is szelektálnak. Ha meg fellépnek társkeresőkre, ahol rögtön rájuk ír 10-20 pasi pár nap alatt, akkor még jobban elhiszik, hogy ők jó csajok és még jobban csak a helyes pasikra fognak koncentrálni. Ezért van az, hogy legtöbbször az utcán a túlsúlyos lányok, magas, helyes, vékony pasikkal mennek kézen fogva. Mert megérdemlik szerintük.
2013. febr. 3. 23:44
102/179 anonim válasza:
Tele vagytok sérelmekkel, így még azt is elkergetitek, akinek talán bejönnétek. Ez a gondolkodásmód nagyon nem jó.....
2013. febr. 3. 23:46
103/179 A kérdező kommentje:
De itt ezen az oldalon is ez folyik, az agymosás, a feminizmus. Ha egy túlsúlyos, nem szép arcú lány ír ki egy kérdét, akkor minden komment arról, szól, hogy te nő vagy te akkor is szép vagy ha nem vagy szép, szerezd meg ami jár neked, hiszen jár neked a helyes pasi a boldogság. De mikor a nem vonzó pasi kiír egy kérdsét ide, hogy átlagos lányoknál sincs esélye, akkor rögtö 20 komment arról szól, hogy a saját szinteden keress párt, te a rút ördög. Ezért tartunk ott ahol.
2013. febr. 3. 23:47
104/179 A kérdező kommentje:
Ez már régen nem az egynjogúságról szól, hanem arról, hogy lassan a nők már egyenjogúbbak a pasiknál. Ők meg fürdenek ebben a sikerben.
2013. febr. 3. 23:49
105/179 anonim válasza:
Nekem már csak egy kérdésem...Minek neked nő, ha ennyire nem szereted őket?
2013. febr. 3. 23:52
106/179 A kérdező kommentje:
Szeretem őket, de ők nem engem, ezért beszélek már így.
2013. febr. 3. 23:53
107/179 anonim válasza:
Magadat se szereted, hogy várod el, hogy egy nő szeressen?
2013. febr. 3. 23:54
108/179 LeftBehind válasza:
Ha senki nem szeret,hogy várhatod el,hogy magamat szeressem?
2013. febr. 3. 23:55
109/179 anonim válasza:
95%
amit nyomsz, annak semmi értelme, közhelyparádé
ha a kérdező helyes lenne, akkor a nők szemet hunynának afelett, hogy ő állítólag nem szereti magát.
némi törődéssel mindenkit ki lehet virágoztatni
ha ehhez megfelelő az alapanyag, tehát a pasi vonzó, akkor a nő is motiválva van és nem fog azon filózni, hogy a pasi szereti-e magát.
2013. febr. 3. 23:57
110/179 anonim válasza:
Attól még, hogy nem szeretnek, neked el kell tudnod fogadni magad, hiszen így születtél. Ha te nem tudod elfogadni és szeretni magad, akkor más sem tudja ezt megtenni. Először az embernek magában kell rendet tenni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!