Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így működne a legtöbb társkeresőn a legtöbb lány?
Nem a levél tartalma a releváns, hanem maga a kinézet,
külcsní első körben? Nem lehet ezt okossággal,
praktikákkal kompenzálni?
Figyelt kérdés
,,Nincs az a poén ami segít, ha a kép nem stimmel.
Egyesek egyedinek gondolják, ha azt írják "én nem akarok sablonlevelet írni, ezért ...." Nos, az ilyen különcködős duma sem új. De nem muszáj elhinni. Lehet próbálkozni 100 féle levéllel, hajrá.
Kérdező, 1 dolgot próbálj ki: ugyanolyan szövegű küldj el egy csajnak pár nap eltéréssel, két accountból. Az egyik képen te legyél. a másik képen egy nagyon jó pasi. Meglátod, melyik kap majd választ."
Én azt tudom, még soha egyetlen ismerős barátnőm (nem mint párkapcsolati barátnőm) sem jött össze egyetlen olyan pasival sem, aki rögtön elsőre be nem jött volna nekik. Azon nyomban elhajtották, aki nem tetszett nekik teljesen első pillantásra. Erre a nyakamat teszem.
2013. júl. 22. 19:28
172/179 A kérdező kommentje:
Csak ezért nem értem itt a gykn tömegesével, sőt százasával keringő kommenteket, hogy ők valamilyen csoda folytán mindig olyan pasival jöttek össze, aki elsőre taszította őket kinézetileg. Ilyen 100 ból jó ha egy eset, azt nem hiszem, hogy olyan sok eset lenne ebből, mint amit a kedves gyks lányok szlogenszerűen állítanak.
2013. júl. 22. 19:30
173/179 anonim válasza:
tudjuk az igazságot, akkor meg minek kéred ki a véleményüket? végtelen tagadás
2013. júl. 22. 19:37
174/179 A kérdező kommentje:
Mert azért kérem ki, mert a lányokra is kíváncsi vagyok, hogy hogyan vélekednek. De valahogy mindig az jön ki, hogy ők teljesen máshogy vélekednek a pofon egyszerű dolgokról is, mást mondanak, mint amit én látok az utcán, társaságokban.
2013. júl. 22. 19:44
175/179 A kérdező kommentje:
Valahogy mindig azt látom, hogy ha lemegyek társaságban is bulizni, hogy csak közülünk a leghelyesebb pasit veszik emberszámba a bulizó csajok, minket meg mintha ott sem lennénk, levegőnek néznek, a mi poénjainkon nem röhögnek. Bezzeg ha a helyes mond egy faviccet, az összes dől a röhögéstől, rögtön nedves a bugyi. De mikor megkérdezem erről a lányokat, akkor 10 ből 9 válasz arról szól a részükről, hogy ők mindig a legszürkébb, senkinek sem tetsző pasikkal jöttek össze eddig, akik elsőre nem is jöttek be nekik. Fura ez számomra, ez a kettősség, hogy én nem ezt látom ismerős lányoknál, meg más lánynál sem.
2013. júl. 22. 19:48
176/179 A kérdező kommentje:
Bár kb 2 éve itt a gykn kaptam egy választ egy lánytól ilyesmi kérdésre, ahol ő bevallotta, hogy azért ad ilyen jópofa választ, hogy neki csúnya pasi kell, hogy felvidítsa a kérdezőt és lelket öntsön bele. Azt mondta, ezt a kegyes hazugság dolgot a lányok rutinszerűen használják. Szerinte.
2013. júl. 22. 19:50
177/179 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy én nem szeretem a hazudozó embereket, hanem az egyenes jelleműeket. Akkor is, ha fáj az igazság néha.
2013. júl. 22. 19:51
178/179 anonim válasza:
Ez a képmutatás miatt van. Egyszerűen nem merik vállalni a valódi preferenciáikat. Valamiféle vélt nőideál sérülne azzal, ha kiderülne, hogy mi jön be nekik igazán. Félnek, hogy ezáltal felszínesnek tűnnének. Ezért kell eljátszani azt, hogy a külső nem is igazán fontos. A látvány-alapú vonzerőt elnevezik kisugárzásnak, és máris transzformálták a felszínes választásukat valamiféle magasztos dologgá.
2013. júl. 22. 19:51
179/179 anonim válasza:
Nem igazán értem miért kérsz válaszokat a feltett kérdésedre, ha aztán jön olyan komment, amit nem fogadsz el, csak azért, mert más az a vélemény , mint a tiéd, miszerint mindenkinél mindig a külső dönt.
Ha csak a saját véleményedet tudod fújni, akkor minek tettél fel kérdést? Engem csak azért támadtál le hogy biztos hazudok mert nem egyezik meg a véleményem a tiéddel=miszerint én nem külső alapján fogok valaki mellett maradni.
Ha nem tudod elviselni mások véleményét, ne várj választ a kérdéseidre!!!
Amúgy meg gondolj amit akarsz, ha attól jobban érzed magad, képzeld azt, hogy mindenki csak külsőből ítél! Attól biztos jobb lesz a kicsi lelkednek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!