Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így működne a legtöbb társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így működne a legtöbb társkeresőn a legtöbb lány? Nem a levél tartalma a releváns, hanem maga a kinézet, külcsní első körben? Nem lehet ezt okossággal, praktikákkal kompenzálni?

Figyelt kérdés

,,Nincs az a poén ami segít, ha a kép nem stimmel.

Egyesek egyedinek gondolják, ha azt írják "én nem akarok sablonlevelet írni, ezért ...." Nos, az ilyen különcködős duma sem új. De nem muszáj elhinni. Lehet próbálkozni 100 féle levéllel, hajrá.

Kérdező, 1 dolgot próbálj ki: ugyanolyan szövegű küldj el egy csajnak pár nap eltéréssel, két accountból. Az egyik képen te legyél. a másik képen egy nagyon jó pasi. Meglátod, melyik kap majd választ."

2013. febr. 3. 19:43
 161/179 anonim ***** válasza:
159, ezek szerint én nem nő vagyok hanem valami mutáns lény. Szerettem én már bele 20 évesen 40 közeli, nálam alacsonyabb, arcra sem túl szép férfiba, pusztán mert olyan vonzó egyénisége volt, és egész egyszerűen levett a lábamról az intelligenciája... lehet nem vagyok normális, de nálam ez a legfontosabb tulajdonság, az összes többitől el tudtam tekinteni
2013. febr. 4. 17:49
 162/179 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt a nincs baj a külsőddel dolgot sajnos eléggé ismerem. Nem sok jó szokott kisülni belőle. De őszintén, nem ti is ezt tapasztaljátok?
2013. febr. 4. 17:52
 163/179 anonim ***** válasza:
Nézd kérdező!Az a helyzet hogy a netes ismerkedés több sebből vérzik.A baj az hogy eleve a fénykép sokszor nem azt adja mint ami a valóság,vagy is inkább előnytelen a kép,általában mindenkienk,ha még nem is fotogén valaki az meg aztán végképp nem jó.Így akinek élőben bejönnél esetleg a képen lehet hogy nem jössz be neki,meg ha esetleg valakit élőben leszólítasz akkor ha jó humorod van akkor ha nem is Brad Pitt valaki de lehet hogy jó benymása lesz a nőnek és az esetleges külső dolgokat ellensúlyozni lehet vele.Na már most ez neten keresztül kilőve teljen mértékben,mert ha esetleg egy olyan képet raksz fel ami számodra előnyösnek tűnik de valójában a nők nem annak látják akkor innentől kezdve esély sincs arra hogy egy találkozóval megmutasd hogy milyen is vagy valójában.Szóval én szerintem a legjobb az élő ismerkedés,és nagyon sok nő azért van fennt ilyen oldalakon hogy fényezze az egóját a napi 30 levél.De a párját a nagyrésze szerintem nem ott találja meg ezeken az oldalakon.
2013. febr. 4. 17:59
 164/179 anonim ***** válasza:

Annak idején, amikor a férjem először írt nekem azon a társkeresőn, ahol megismerkedtünk, én rögtön válaszoltam neki, és a fényképét és adatlapját csak utána néztem meg. Feltűnt a figyelmessége, hogy vette a fáradtságot, hogy az adatlapom alapján írjon, érdeklődjön, és ez tetszett. Szóval nem a fényképe alapján döntöttem. Az más kérdés, hogy mikor megnéztem, nagyon tetszett.

Előtte is találkoztam pár sráccal, köztük volt aki nem tetszett, mégis adtam esélyt mindegyiknek, akivel értelmesen el tudtam neten beszélgetni. És később a személyiségük döntötte el, hogy passzolnak e hozzám vagy sem.

A lényeg annyi, hogy én a férjemnek annó úgy válaszoltam, hogy nem láttam a fényképét. Tehát szerintem általánosítás, hogy mindenki csak fotó alapján dönt! Én sose ítéltem meg senkit egy fénykép alapján. Mindig meg kellett ismernem valamennyire ahhoz , hogy tudjam, ő kell e vagy sem. Menyire jól jövünk ki egymással stb...

Végül fél év után megismertem ugye a férjemet azon a társkeresőn. Azóta eltelt több mint 3 év, másfél éve házasok is vagyunk.

Illetve még 2 párt ismerek akik így jöttek össze. Mindkettő házas, 1 illetve 3 gyerekkel. Szóval nem lehetetlen így párt találni.

27/N

2013. júl. 19. 23:32
 165/179 A kérdező kommentje:
Mi lett volna ha nem tetszik fénykép alapján? Tudom! Tuti nem írsz vissza neki, vagyis velem ez már számtalanszor megesett.
2013. júl. 20. 00:00
 166/179 anonim ***** válasza:
előtte volt aki nem tetszett , de visszaírtam, találkoztunk , még össze is jöttünk, csak hamar szétmentünk mert egy szemétláda volt.. ennyi:)
2013. júl. 20. 00:13
 167/179 anonim ***** válasza:
mese mese meskete ... összezárnak a nők, ha védeni kell a kollektív hazugságot
2013. júl. 20. 00:15
 168/179 anonim ***** válasza:
Van h tényleg összejön egy nő olyan férfivel, aki nem tetszik neki, mert azt hiszi, h a személyiségébe is bele tud szeretni a külseje ellenére, de erre egy nő sem képes. Ha jól nézett volna ki, akkor viszont lehetett volna bármekkora szemétláda, nem hagytad volna ott.
2013. júl. 20. 10:07
 169/179 anonim ***** válasza:
Hát ez az elmélet eléggé megdőlni látszik utolsó, mert volt olyan pasi az életemben akibe szerelmes voltam, és nem azért mert külsőleg tetszett.
2013. júl. 22. 17:57
 170/179 anonim ***** válasza:
Dehogynem azért. Ha csúnya lett volna, v akár csak átlagos, az életben nem szerettél volna bele.
2013. júl. 22. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!