Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így működne a legtöbb társkeresőn a legtöbb lány? Nem a levél tartalma a releváns, hanem maga a kinézet, külcsní első körben? Nem lehet ezt okossággal, praktikákkal kompenzálni?
,,Nincs az a poén ami segít, ha a kép nem stimmel.
Egyesek egyedinek gondolják, ha azt írják "én nem akarok sablonlevelet írni, ezért ...." Nos, az ilyen különcködős duma sem új. De nem muszáj elhinni. Lehet próbálkozni 100 féle levéllel, hajrá.
Kérdező, 1 dolgot próbálj ki: ugyanolyan szövegű küldj el egy csajnak pár nap eltéréssel, két accountból. Az egyik képen te legyél. a másik képen egy nagyon jó pasi. Meglátod, melyik kap majd választ."
Annak idején, amikor a férjem először írt nekem azon a társkeresőn, ahol megismerkedtünk, én rögtön válaszoltam neki, és a fényképét és adatlapját csak utána néztem meg. Feltűnt a figyelmessége, hogy vette a fáradtságot, hogy az adatlapom alapján írjon, érdeklődjön, és ez tetszett. Szóval nem a fényképe alapján döntöttem. Az más kérdés, hogy mikor megnéztem, nagyon tetszett.
Előtte is találkoztam pár sráccal, köztük volt aki nem tetszett, mégis adtam esélyt mindegyiknek, akivel értelmesen el tudtam neten beszélgetni. És később a személyiségük döntötte el, hogy passzolnak e hozzám vagy sem.
A lényeg annyi, hogy én a férjemnek annó úgy válaszoltam, hogy nem láttam a fényképét. Tehát szerintem általánosítás, hogy mindenki csak fotó alapján dönt! Én sose ítéltem meg senkit egy fénykép alapján. Mindig meg kellett ismernem valamennyire ahhoz , hogy tudjam, ő kell e vagy sem. Menyire jól jövünk ki egymással stb...
Végül fél év után megismertem ugye a férjemet azon a társkeresőn. Azóta eltelt több mint 3 év, másfél éve házasok is vagyunk.
Illetve még 2 párt ismerek akik így jöttek össze. Mindkettő házas, 1 illetve 3 gyerekkel. Szóval nem lehetetlen így párt találni.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!