Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így működne a legtöbb társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így működne a legtöbb társkeresőn a legtöbb lány? Nem a levél tartalma a releváns, hanem maga a kinézet, külcsní első körben? Nem lehet ezt okossággal, praktikákkal kompenzálni?

Figyelt kérdés

,,Nincs az a poén ami segít, ha a kép nem stimmel.

Egyesek egyedinek gondolják, ha azt írják "én nem akarok sablonlevelet írni, ezért ...." Nos, az ilyen különcködős duma sem új. De nem muszáj elhinni. Lehet próbálkozni 100 féle levéllel, hajrá.

Kérdező, 1 dolgot próbálj ki: ugyanolyan szövegű küldj el egy csajnak pár nap eltéréssel, két accountból. Az egyik képen te legyél. a másik képen egy nagyon jó pasi. Meglátod, melyik kap majd választ."

2013. febr. 3. 19:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/179 A kérdező kommentje:

Ne kezdj olyan nővel akinek ez a ,,csőgatyás carság bejön", ne kezdj olyan nővel, aki a pénzre hajt."

Vagyis maradt kb a nők 2-3% a, akivel kezdhetünk. Vagyis 100 nőből 2-3 ha ilyen, addig meg 97 visszautasítást el kell szenvednünk. De ha szerencsétlen vagy akkor 200 ből ez 6 csaj aki így viselkedik és 194 visszautasítást kell elszenvednünk. Tudod mit?! Inkább meghalok, hogy ennyi megaláztatást elszenvedjek. Már 20 után összeroppantam.

2013. febr. 3. 23:12
 92/179 anonim ***** válasza:
Igazából az a kérdés, hogy feladjuk-e vagy sem. Én idősebb vagyok nálatok, de néha még rámjön a reményroham.
2013. febr. 3. 23:14
 93/179 A kérdező kommentje:
Ez olyan mint ha azt mondnák neked, hogy rákos vagy és 98%, hogy meg fogsz halni pár éven belül. Biztos nem lenne jó a kedved neked sem... Nagyjából mi is így érezzük magunkat, ha 98 csaj elutasít (ha valaki olyan tökös, hogy ennyiszer bepróbálkozik).
2013. febr. 3. 23:15
 94/179 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok túl fiatal, de idős sem. Reményem még van, de egyre kevesebb. 28 vagyok. A pasi ismerősök nagy része, aki megfelelően néz ki, már túl van az eljegyzésen, vagy sokan a házasságon is. Én meg egy smárolást sem élhettem át soha, nem táncolt velem egy csaj sem a diszkóban. Szerelmet sem vallott és tetszést sem nyilvánított ki felém egy sem. Miben bízzak? Majd csak rádtalál a szerelem? Ez nem Csipkerózsika mese, ez a valóság. Ideje felnőni.
2013. febr. 3. 23:18
 95/179 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak olyan dumák a lányok részéről, amik többet ártanak mint használnak.

"Biztos van olyan lány, akinek bejössz majd" = remélem, hogy lesz olyan hülye, csak ne ÉN legyek az

2013. febr. 3. 23:21
 96/179 A kérdező kommentje:
A legjobb az, mikor leírja vagy elmondja a lány édesen, hogy jajj te olyan édes vagy, te olyan okos, kedves vagy, irigylem azt a csajt, aki majd a tiéd lehet. ,,Csak ne én legyek az" Amikor ezt hallja az ember sokszor, de az a lány soha semmilyen körülmények között sem hajlandó veled lenni, egy puszit sem adni, akkor elgondolkodik az ember, hogy lehet hogy hazudott az a lány amikor ezt mondta? A választ döntsétek el ti magatok...
2013. febr. 3. 23:25
 97/179 anonim ***** válasza:

Áljunk meg egy percre! Fiúk nagyon elvagytok tévedve! Minek síránkoztok mi fog változni? Aki nem felel meg az elvárásoknak az egyedül marad és ennyi! Van egy barátnőm aki kicsit duci megsajnált egy ilyen fiút mint ti 26 éves és alacsony (175 körül), elég csúnya is. És ez a fiú elzavarta a barátnőmet...

Nem kell nektek esély!!! Ott a gond hogy kitolt veletek a természet arc,magasság,túlsúly vagy mind egyszerre és mégis szép,vékony lányokat zaklatjátok! Keressetek olyan előnytelenebb külsejű lányt aki passzol hozzátok és már nem is lesztek megalázva.

2013. febr. 3. 23:31
 98/179 anonim ***** válasza:
67%

175 centi az alacsony? hehe

amúgy a csúnya lányok is jó pasit akarnak maguknak, sőt néha még pofátlanabbul is szelektálnak, mert maguknak se vallják be, hogy csúnyák, és azt hiszik, a reklám rájuk is érvényes: "MERT MEGÉRDEMLED"

2013. febr. 3. 23:33
 99/179 A kérdező kommentje:
175 nem alacsony, 176 a hivatalos átlagmagasság Magyarországon a férfiaknál. Tehát inkább átlagos. De amit mondtál az szörnyű, de igaz, hogy aki nem felel meg az elvárásoknak az egyedül marad. Ami igaz, mint mondtam, csak fáj az embernek, ha ezt a saját bőrén kell tapasztalnia 28 évesen.
2013. febr. 3. 23:40
 100/179 LeftBehind ***** válasza:
98. Az OK,hogy nekem vannak berögződéseim miután majd egy városra való csaj hajtott el,de hogy te egyetlen balf@sz reakciója alapján leszűröd,hogy nekünk nem kell esély....szép.
2013. febr. 3. 23:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!