Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így működne a legtöbb társkeresőn a legtöbb lány? Nem a levél tartalma a releváns, hanem maga a kinézet, külcsní első körben? Nem lehet ezt okossággal, praktikákkal kompenzálni?
,,Nincs az a poén ami segít, ha a kép nem stimmel.
Egyesek egyedinek gondolják, ha azt írják "én nem akarok sablonlevelet írni, ezért ...." Nos, az ilyen különcködős duma sem új. De nem muszáj elhinni. Lehet próbálkozni 100 féle levéllel, hajrá.
Kérdező, 1 dolgot próbálj ki: ugyanolyan szövegű küldj el egy csajnak pár nap eltéréssel, két accountból. Az egyik képen te legyél. a másik képen egy nagyon jó pasi. Meglátod, melyik kap majd választ."
egyébként férfi-nő reláció könnyen cáfolni tudom, hogy csak az szerethető, aki önmagát is szereti
nem is egy olyan lány iránt tápláltam érzelmeket, aki önmagát nem szerette, sőt egyenes gyűlölte magát.
ennek ellenére én szerettem, és ki tudtam volna húzni az önutálat mocsarából.
de hiába a jó személyiségem, ha az arcom miatt elutasított, és mindmáig egy lelkisérült a lány
Igen, például ha egy önbizalomhiányos lánynak jó pasija lesz, akkor a féltékenységével megmrgezheti a kapcsolatot, mert rettegni fog az elvesztésétől.
De a kapcsolat létrejöttéhez elég a vonzalom, a lelki defekt nem akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!