Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így működne a legtöbb társkeresőn a legtöbb lány?
Nem a levél tartalma a releváns, hanem maga a kinézet,
külcsní első körben? Nem lehet ezt okossággal,
praktikákkal kompenzálni?
Figyelt kérdés
,,Nincs az a poén ami segít, ha a kép nem stimmel.
Egyesek egyedinek gondolják, ha azt írják "én nem akarok sablonlevelet írni, ezért ...." Nos, az ilyen különcködős duma sem új. De nem muszáj elhinni. Lehet próbálkozni 100 féle levéllel, hajrá.
Kérdező, 1 dolgot próbálj ki: ugyanolyan szövegű küldj el egy csajnak pár nap eltéréssel, két accountból. Az egyik képen te legyél. a másik képen egy nagyon jó pasi. Meglátod, melyik kap majd választ."
Jajjj....írj most rám egy privit és akkor tuti megtalálsz :)!
2013. febr. 4. 01:05
153/179 anonim válasza:
Én férfi vagyok és régebben beregisztráltam egy ilyen oldalra.Iagzából nem tudom de nekem mindig válaszoltak a leveleimre és elég sok lánnyal sikerült sokáig beszélgetnem.Legtöbbször azért nem tudtunk találkozni mert akikkel szimpatizáltunk pechemre az ország másik végén voltak.Ez minden esetben így volt.Hogy a külcsíny fontos e azt nem tudom,de nyílván szímítt,hiszen a való életben is szipátia után mász oda valakihez te is és az után kezdesz el siemrkedni ha szimpatikus,ha férfi ha nőNekem is jött sok elutasító levelem de nem vettem magamra mert nem jöhetek be mindenkinek,viszont én szerencsére kaptam normális válaszokat is akikkel sokáig beszélgettem és volt akivel tudtam találkozni is.A fő probléma az volt mint fentebb írtam hogy akiknek bejöttem és ők is nekem azok az ország másik végében laktak.Szóval a kérdésre válaszolva,nyílván a külső alapján dönt az ember,hsizen te is az alapján írsz rá valakire.És ez a nőkre is igaz.Ezzel semmi baj nincs szerintem.Az viszont igaz ogy a legtöbb nő egófényezés miatt van fennt ilyen oldalakon de valójában semmit nem akarnak csak jól esik nekik hogy kapnak naponta 20-30 levelet ha nem többet.
2013. febr. 4. 09:40
154/179 A kérdező kommentje:
Én pl az átlagos arcomat nézve rossz helyzetben vagyok. Mivel az elmúlt 8-9 évben elkezdtem kopaszodni, így az átlagos fejemből hirtelen átestem a rosszabbik oldalra, ronda lett a fejem. Most már csak kosarat kapok, régebben volt néhány sikerélményem. Hiába vagyok viszonylag magasabb intelligenciával ellátva, hiába van már 3 diplomám, hiába tudok szinte minden témáról többet, mint egy átlagos egyetemista, ez sajnos semmit sem ér. Ha a külcsín nem megfelelő, akkor hiába vonultatsz fel bármilyen más belső erényeket, nem fog a pozitív oldalra terelgetni téged, már ami a csajozást illeti.
Lehet, hogy gonosznak fogok tűnni, de ez nem célom, csak a valóságot írom le. Az a helyzet, hogy mindenki külső alapján dönti el, hogy egyáltalán ad-e esélyt arra, hogy megismerje a másik felet. Kivéve a nagyon reménytelen esetek, akiknek már mindegy ki, csak ellenkező nemű legyen. De semmi baj, sőt! Neked másik módszert kell alkalmaznod,(és mindenkinek, akiknek nem túl megnyerő a külseje) azaz nem ismeretlenekkel kell rögtön kapcsolat céljából ismerkedni, hanem barátilag közeledni a másik nem tagjaihoz, majd abból próbálni többet kihozni,hogy a lelkedet szeressék meg. Azaz netes társkeresők KILŐVE! (kamu képpel próbálkozni értelmetlen butaság) Sok sikert!
2013. febr. 4. 15:38
156/179 anonim válasza:
A lelkedet soha egy nő se fogja megszeretni.
2013. febr. 4. 15:51
157/179 anonim válasza:
vagy inkabb fogalmazzunk ugy, hogy a lelkedhez a testeden at vezet az ut
2013. febr. 4. 15:53
158/179 anonim válasza:
156-7, az attól függ milyen a lelked!
2013. febr. 4. 17:16
159/179 anonim válasza:
Ha a lehető legjobb belső tulajdonságaid vannak, akkor sem. Egy nő ugyanis csak a férfi külsejébe tud beleszeretni.
2013. febr. 4. 17:17
160/179 anonim válasza:
ma 14:57
Nézd szerintem semmi baj veled,viszont a kopaszodás valóban nem előny ez igaz.Viszont le le lehet kopaszra nyírni a hajad mondjuk hetente amit magadnak is megtudsz csinálni és máris nem tűnik fel hogy kopaszodsz.Amúgy meg ha ilyen gyúrós képeket töltesz fel az nem igazán jön be a csajoknak...szóval szerintem inkább valami lazább képet kellene.Már ha ezt töltöd fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!