Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így működne a legtöbb társkeresőn a legtöbb lány? Nem a levél tartalma a releváns, hanem maga a kinézet, külcsní első körben? Nem lehet ezt okossággal, praktikákkal kompenzálni?
Figyelt kérdés
,,Nincs az a poén ami segít, ha a kép nem stimmel.
Egyesek egyedinek gondolják, ha azt írják "én nem akarok sablonlevelet írni, ezért ...." Nos, az ilyen különcködős duma sem új. De nem muszáj elhinni. Lehet próbálkozni 100 féle levéllel, hajrá.
Kérdező, 1 dolgot próbálj ki: ugyanolyan szövegű küldj el egy csajnak pár nap eltéréssel, két accountból. Az egyik képen te legyél. a másik képen egy nagyon jó pasi. Meglátod, melyik kap majd választ."
2013. febr. 3. 19:43
121/179 anonim válasza:
Igen és ha létrejön akkor mi van? Nem elég, hogy kialakuljon, tartósnak kellene lennie? Vagy itt mindenki csak a kalandokra hajt?
122/179 LeftBehind válasza:
"Röhögtek ki,küldtek el az anyámba,megkérdezték miért vagyok még életben stb."
Voltak ezeknél eredetibbek is,de azokat nem jegyeztem meg szó szerint.
123/179 anonim válasza:
95% te melyik korosztályt képviseled? 20 körüli vagy?
124/179 anonim válasza:
Ezek önmagukat minősítették, nem pedig téged. Az ilyen viselkedés szánalmas és örülni kell, hogy még a találkozásnál kiderült, hogy milyenek is valójában....
126/179 anonim válasza:
Nézd, én nem akarlak a korod által diszkreditálni, pusztán kíváncsi vagyok.
127/179 anonim válasza:
De miért vagy kíváncsi :)? Valami oka csak van? Mi nem tetszik a válaszaimban? (Utána elmondom a koromat)
128/179 anonim válasza:
Arról van szó, hogy érdekel, hány év tapasztalatából beszélsz.
130/179 LeftBehind válasza:
Ez a "magukat minősíttik" duma semmire nem jó. Még mindig ott tartunk,hogy ők bármikor találnak párt,nekem meg még mindig a ball kezem a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!