Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így működne a legtöbb társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így működne a legtöbb társkeresőn a legtöbb lány? Nem a levél tartalma a releváns, hanem maga a kinézet, külcsní első körben? Nem lehet ezt okossággal, praktikákkal kompenzálni?

Figyelt kérdés

,,Nincs az a poén ami segít, ha a kép nem stimmel.

Egyesek egyedinek gondolják, ha azt írják "én nem akarok sablonlevelet írni, ezért ...." Nos, az ilyen különcködős duma sem új. De nem muszáj elhinni. Lehet próbálkozni 100 féle levéllel, hajrá.

Kérdező, 1 dolgot próbálj ki: ugyanolyan szövegű küldj el egy csajnak pár nap eltéréssel, két accountból. Az egyik képen te legyél. a másik képen egy nagyon jó pasi. Meglátod, melyik kap majd választ."

2013. febr. 3. 19:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/179 anonim ***** válasza:
Ha holnaptól jóképű lenne, akkor a csajok kezdeményeznének nála, és hamarosan kiegyensúlyozott, magabiztos ember lenne.
2013. febr. 3. 22:13
 52/179 anonim ***** válasza:

Ha mégcsak szarkazmus lenne...

Furi módon, engem mindig utáltak a többiek, mert más voltam. Nem tetszett, hogy milyen zenét hallgatok, hogy 13 évesen Poe válogatott novellái érdekeltek és persze Borges-éi, hogy olyan dolgokhoz tudok hozzászólni, amikhez ők nem, hogy az életem túlmutat azon, hogy milyen ízű a szájfényem és ki a legheJJesebb srác az osztályban.

Érdekes módon mégsem általánosítok, csak mert az osztálytársaim olyanok voltak, amilyenek. Ember lett belőlem és nem attól teszem függővé az önbecsülésem, hogy most van-e pasim, vagy nincs. Kit érdekel? Van fontosabb dolog is az életemben.

Ti ezzel a rinyával ledegradáltátok magatokat egy tenyészállat szintjére, akit maximum vágni lehet, mert tenyésztésre alkalmatlan. Nektek csak ez a fontos. Sivár egy élet lehet a tiétek... Ezért sajnállak titeket.

2013. febr. 3. 22:14
 53/179 LeftBehind ***** válasza:
91%
Meg fogsz lepődni,de talán egyetlen dolog magamon,amivel nincs semmi gondom,az az arcom. Sőt,fizikailag egész normális kondiban vagyok. Az egyetlen problémám a kommunikációs készség teljes hiánya,a csajozásról meg már ne is beszéljek. Ezeket,mint mondtam partner nélkül elég nehéz kivitelezni és sajnos,ha nem úgy közeledsz az elejétől fogva,hogy sugárzik rólad a magabiztosság,azonnal véged.
2013. febr. 3. 22:14
 54/179 anonim ***** válasza:
De azt vágod, hogy ez egy tanulható dolog és te csak picsogsz ahelyett, hogy cselekednél?
2013. febr. 3. 22:16
 55/179 LeftBehind ***** válasza:

54."Ezeket,mint mondtam partner nélkül elég nehéz kivitelezni és sajnos,ha nem úgy közeledsz az elejétől fogva,hogy sugárzik rólad a magabiztosság,azonnal véged." - nem szeretem ismételni magam,de tessék.

52.Na a sajnálat az utolsó dolog,amir szükségem van bárkitől. Vagy segíts vagy hagyj a francba,de ne sajnálj!

2013. febr. 3. 22:18
 56/179 anonim ***** válasza:

De sajnállak. Partner nélkül is lehet tanulni, de ha ragaszkodsz hozzá és akkora gond neked a kommunikáció és annyira sem vagy leleményes, hogy jelentkezz egy telemarketinges céghez operátornak, ahol ha akarod ha nem muszáj beszélned, akkor nem tudok veled mit kezdeni. Tényleg sajnálatra méltó..

Bocsi.

2013. febr. 3. 22:20
 57/179 LeftBehind ***** válasza:
Ezeknek a operátoroknak sz@rt se fizetnek én pedig 1éven belül le akarok lépni erről a lepratelepről. Szóval egyelőre kösz,de inkább maradok az építkezéseknél. Kemény meló,de megfizetik.
2013. febr. 3. 22:24
 58/179 A kérdező kommentje:
A lányok mindig kitérnek a konkrét válaszadás elől és kurjongják fennhanggal, hogy csakis a ti hibátok, hogy nincs nőtök. Igen, a mi hibánk, hogy nem születtünk helyesnek, de ezt a hibát nem mi hoztuk létre, hanem belőlünk, a génjeinkből fakad. Emiatt kell mindig vezekelni. Aki semmit sem tett azért, hogy jó pasi legyen, csak kapott egy helyes arcot és sorban állnak érte a nők, na ott mi a helyzet? Bezzeg ők nem panaszkondka itt, mert van sikerélményük. Gondoljátok, hogy ha lenne pozitív visszejelzésünk a lányoktól, akkor kitennénk naponta ilyen kérdéseket? Nem zörög a haraszt ha...
2013. febr. 3. 22:24
 59/179 anonim ***** válasza:

"

Ezeknek a operátoroknak sz@rt se fizetnek én pedig 1éven belül le akarok lépni erről a lepratelepről. Szóval egyelőre kösz,de inkább maradok az építkezéseknél. Kemény meló,de megfizetik."

Oké, most végképp bebizonyítottad, hogy milyen vagy.

Nem ennek kell lennie az életcélodnak, azt írtam, hogy ott megtanulnál emberekkel kommunikálni. Ezt a meglehetősen jó megoldást csípőből elutasítottad, akkor nem tudok veled mit kezdeni.. Ennyi.

Tényleg sajnállak.

2013. febr. 3. 22:28
 60/179 A kérdező kommentje:

,,Ha valakinek nem megy csípőből az ismerkedés, akkor az ne próbálkozzon, mert hülyét csinál magából."

Ezek szerint akkor maradjon egyedül élete végéig és a legfontosabb ösztönt a szexet, a legfontosabb érzelmet a viszonzott (viszonzatlan az mindig lesz) szerelmet pedig ne éllje át. Nem akarok egyedül meghalni. Tenni meg nem tudok ellene, hogy más arcom legyen, nem születhetek újjá. Az arc mindent eldönt.

2013. febr. 3. 22:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!