Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így működne a legtöbb társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így működne a legtöbb társkeresőn a legtöbb lány? Nem a levél tartalma a releváns, hanem maga a kinézet, külcsní első körben? Nem lehet ezt okossággal, praktikákkal kompenzálni?

Figyelt kérdés

,,Nincs az a poén ami segít, ha a kép nem stimmel.

Egyesek egyedinek gondolják, ha azt írják "én nem akarok sablonlevelet írni, ezért ...." Nos, az ilyen különcködős duma sem új. De nem muszáj elhinni. Lehet próbálkozni 100 féle levéllel, hajrá.

Kérdező, 1 dolgot próbálj ki: ugyanolyan szövegű küldj el egy csajnak pár nap eltéréssel, két accountból. Az egyik képen te legyél. a másik képen egy nagyon jó pasi. Meglátod, melyik kap majd választ."

2013. febr. 3. 19:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/179 anonim ***** válasza:
78%
És mi neked a hasznos tanács? Ezer hasznos tanácsot írtunk már, az nem segített. Probléma itt az, hogy nektek az a hasznos, ha azt fújjuk, amit ti hallani akartok. Ha mást írunk, akkor az nem hasznos, olyat ne is írjunk, igaz? Valóban, abban igazad van, hogy nem véletlen, hogy ezt írjátok, igazad van, hogy ez az ellenszenv bizonyos külső hatások miatt alakul ki. De vajon a baszogatást miért kapjátok? Ezen nem kéne elgondolkodni?
2013. febr. 3. 21:34
 32/179 LeftBehind ***** válasza:

Tudod mire válaszolj? Arra válaszolj,hogy tudnám magam ezek után többen érezni egy lapát kutyasz@rnál! Na? Vagy arra,hogy másoknak miért megy csipőből az ismerkedés és én mégis hogy hozzam be a lemaradásba,ha mindenki levegőnek néz ? Esetleg megmagyarázhatnád,hogyan tudnám kitörölni eddigi életem minden negatív részét,hogy tiszta lappal induljak.

Válaszolj!

2013. febr. 3. 21:38
 33/179 anonim ***** válasza:
93%
Ezeket kérdezd meg magadtól. Miért egy nőtől teszed függővé az életed? Miért van az, hogy baráti körben férfiaknál látom, hogy tök jól elvannak nő nélkül is, élik a mindennapjaikat. Miért a nőktől várod az elismerést? Miért nem csinálsz olyat, amiben biztosan lenne sikerélményed? Miért attól teszed függővé az önbecsülésed, hogy van e valakid, vagy nincs? Tényleg csak ennyiből áll az életetek? Komolyan?
2013. febr. 3. 21:42
 34/179 anonim ***** válasza:

33-as nagyon furfangos vagy...

kérdez tőled valamit a srác, erre te nekiszegezel újabb provokatív kérdéseket.

válaszolj neki

2013. febr. 3. 21:45
 35/179 anonim ***** válasza:

"Arra válaszolj,hogy tudnám magam ezek után többen érezni egy lapát kutyasz@rnál!" Miért érzed magad annak?

"Vagy arra,hogy másoknak miért megy csipőből az ismerkedés és én mégis hogy hozzam be a lemaradásba,ha mindenki levegőnek néz ?" Te meg akkor arra, hogy miért van az, hogy Christiano Ronaldo baromi jól focizik, én meg baromira nem. Vagy hogy Kőhalmi miért olyan vicces, én meg miért nem. Mindenkinek fel kell mérnie, hogy miben jó, és miben nem. Ha valakinek nem megy csípőből az ismerkedés, akkor az ne próbálkozzon, mert hülyét csinál magából. Ugyanígy, ha én beállnék a német válogatottba focizni, valószínűleg mindenki kiröhögne, mert nagyon szarul focizok. Akkor utána én is sajnáltathatnám magam, hogy jaj, miért szólnak be?

"Esetleg megmagyarázhatnád,hogyan tudnám kitörölni eddigi életem minden negatív részét,hogy tiszta lappal induljak." Hát, ha tudnám, én is csinálnám. De ez nem így működik. Ha hagyod, hogy a világ bedaráljon, akkor be fog. Persze könnyebb sajnáltatni magunkat, meg kamu reggel társkeresőre jóképű palikén beregisztrálni(!), hogy bizonyítsuk, hogy nekünk van igazunk, mint változtatni.

2013. febr. 3. 21:46
 36/179 anonim ***** válasza:
87%
Változtatni, jól hangzó tanács. Valóban sok mindenen lehet változtatni, de a legfontosabbon nem: az arcberendezésen.
2013. febr. 3. 21:49
 37/179 LeftBehind ***** válasza:
73%

Mert ha én tudnám a válaszokat,akkor még mindig itt ülnék,ugye?

Amúgy igen,számomra fontos egy társ. Az emberek véleménye még nem is érdekelne,ha nem kapnám nap mint nap a pofámba anélkül,hogy kérném.

"Miért van az, hogy baráti körben férfiaknál látom, hogy tök jól elvannak nő nélkül is, élik a mindennapjaikat." - nos ennek az az oka,hogy ezek a férfiak tudják,hogy a magány állapotának bármikor véget tudnak vetni. Mi nem vagyunk ilyen szerencsés helyzetben.

2013. febr. 3. 21:50
 38/179 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem minden ember más. S egy ismeretlen embernél tiszta lappal kell kezdeni és a régi sérelmeinket nem szabad tovább cipelni. Miért kell megkövezni valakit, ha nem is ő követte el a sértő dolgot velünk szemben? Attól, hogy valakit megbántott egy vagy akár 100 nő, nem jelenti azt, hogy minden nő így viselkedne. Ezért nem szabad általánosítni. Történetemmel (vissza lehet olvasni, én vagyok az, akit lepontoztak teljesen) ezt akartam jelezni, hogy nem minden nő ilyen....Én megkaptam a választ: Hazug vagyok!
2013. febr. 3. 21:53
 39/179 anonim ***** válasza:
36: Irigyellek, hogy szerinted az arcberendezés a legfontosabb dolog. Nem a külsőtök miatt nincs nektek nőtök. Ha nektek jó, hogy ilyen hülyeségekkel nyugtatjátok a lelketeket, ahelyett, hogy végre valahára a valós problémákkal kezdenétek foglalkozni, akkor csak tessék.
2013. febr. 3. 21:55
 40/179 LeftBehind ***** válasza:

35. Öregem,a feketelyuk melletted atomvillanás....

Focizni,vicceket tanulni és kitalálni és kb bármit lehet úgy gyakorolni,hogy nem állsz szóba emberekkel! Kivéve persze az ismerkedést. És persze aki nem olyan neveltetést kapott,hogy nem került hamar jó társaságba az dögöljön meg. Ezt a "német válogatott" hasonlatot még el is nézném,de én nem azt várom el,hogy a csajo potyogjanak az ölembe. Azzal is elégedett lennék,ha csak egyszer szóba állnának velem,adnának esélyt. De neeeem,ha nem vagy menő gyerek a kezdetektől akkor pusztulj meg magányosan!

2013. febr. 3. 21:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!