Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így működne a legtöbb társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így működne a legtöbb társkeresőn a legtöbb lány? Nem a levél tartalma a releváns, hanem maga a kinézet, külcsní első körben? Nem lehet ezt okossággal, praktikákkal kompenzálni?

Figyelt kérdés

,,Nincs az a poén ami segít, ha a kép nem stimmel.

Egyesek egyedinek gondolják, ha azt írják "én nem akarok sablonlevelet írni, ezért ...." Nos, az ilyen különcködős duma sem új. De nem muszáj elhinni. Lehet próbálkozni 100 féle levéllel, hajrá.

Kérdező, 1 dolgot próbálj ki: ugyanolyan szövegű küldj el egy csajnak pár nap eltéréssel, két accountból. Az egyik képen te legyél. a másik képen egy nagyon jó pasi. Meglátod, melyik kap majd választ."

2013. febr. 3. 19:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/179 anonim ***** válasza:
52%
Jaj, ha ezeket a hülyeségeket, amiket itt írogatsz, tényleg elhiszed, akkor ne csodálkozz. Nem így működnek a nők. De Te hidd azt, hogy így működnek, és akkor a kis lelked megnyugszik. Mond el, mi célból írtad ki a kérdést, de komolyan. Most várod, hogy ünnepeljünk, amiért ilyen hatalmas felfedezést tettél? Vagy csak provokálni akarsz?
2013. febr. 3. 20:00
 12/179 anonim ***** válasza:
67%
Ha hozzád odamenne egy olyan lány, akinek nem tetszik az arca,nem szimpatikus, te hogyan reagálnál? (6-os voltam)
2013. febr. 3. 20:02
 13/179 A kérdező kommentje:
Utolsó. Oké, nem így működnek. De nem válaszoltál, hogy hogyan? Mert ha máshogyan működnének, akkor talán nem kapnának ennyi elutasítást a pasik, a legtöbben. Ha nem így működnének, akkor talán nem lenne itt annyi meg megannyi kérdés, ugyanerről a témáról, hogy miért ilyenek a lányok. Vagy mindenki rosszul látja és tapasztalja, hogyan is működnek a lányok és csakis te vagy az, aki tudja, hogyan is működnek? Várom a kielégítő válaszodat.
2013. febr. 3. 20:03
 14/179 anonim ***** válasza:
43%
Várjad. Meggyőződésem, hogy két-három hülye szerecsétlenkedi tele az oldalt az ostobaságaikkal. Itt hülyítitek egymást, azt örültök, mert azt hiszitek igazatok van. De akkor itt egy kérdés: Biztos, hogy a külsőd az oka annak, hogy állandóan elküldenek a lányok?
2013. febr. 3. 20:06
 15/179 A kérdező kommentje:
Odamenne egy lány? Ha nem is tetszik az arca, de csinos a teste és értelmes, akkor oda és vissza lennék érte. Én a Béres Alexandra, Rubint Réka féle fejformát is simán elviselem, sőt kedvelem, ha csinos testük van mellé (nem Alexanrás fitness test, hanem átlagosan csinos). De ha egy ronda fejű, sportos pasi próbálkozik a nőnknél, akkor leginkább ellenszenvet fog tapasztalni.
 16/179 anonim ***** válasza:
91%
#13 Gondolom ez a kérdezőnek szólt, de én adnék neki egy esélyt. Manapság olyan ritka a normális szingli lány, h nem szabad a külseje miatt elutasítani.
 17/179 anonim ***** válasza:
67%
Hát, én a magam nevében tudok beszélni. Először is fontosnak találom az összképet, a "kisugárzást". Ha ez nincs meg, akkor már nem úgy állok a dologhoz, de ez sosem jelentette még azt, hogy bárkivel is bunkó lettem volna. Például az exemet társkeresőn ismertem meg. Nem volt róla kép. Beszélgettünk, majd küldött képet. S nem tetszett XD. De mivel olyan jók voltak a beszélgetéseink, mégis csak folytattam. Végül találkoztunk és összejöttünk....Ő volt számomra a legdögösebb pasi utána.... Szóval a külső ellenére én adtam esélyt a számára. (6-os voltam)
2013. febr. 3. 20:13
 18/179 anonim ***** válasza:
Nahát, a kérdező engem idézett a kérdésben. Ez jó!
2013. febr. 3. 20:16
 19/179 A kérdező kommentje:
Utolsó! Zavar? Szerintem megmondtad az igazat.
2013. febr. 3. 20:18
 20/179 A kérdező kommentje:
18-as. Ez szép, de nem hiszem el. Vagy ha el is hiszem, fenntartásaim vannak, mert akkor te vagy az a 100 ból 1, aki így viselkedne. Hányszor jártam már úgy, hogy szó szerint hónapokon át tartó levelezgetés után magamba bolondítottam a csajt, da volt értem, szinte minden nap ő írt. Aztán 3 hónap után képcsere, nekem bejött. De mikor én küldtem előnyös képet magamról (azt hittem), akkor már soha nem jött egy válasz sem, akárhobyan is kérleltem a csajt. Mindent megpróbáltam, de válasz soha nem jött utána. Kb 6 szor jártam így 2 év leforgása alatt. Mindent a külső dönt el, ha az nem 100%osan jön be a másiknak, keresnek jobbat, aki lehet nem olyan humoros, rendes, lelkes, nem olyan szórakoztató, de külsőre vonzóbb. Ez pedig mindent el fog dönteni. Így gondolom ezt sok éves társkeresős tapasztalat alapján.
2013. febr. 3. 20:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!