Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így működne a legtöbb társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így működne a legtöbb társkeresőn a legtöbb lány? Nem a levél tartalma a releváns, hanem maga a kinézet, külcsní első körben? Nem lehet ezt okossággal, praktikákkal kompenzálni?

Figyelt kérdés

,,Nincs az a poén ami segít, ha a kép nem stimmel.

Egyesek egyedinek gondolják, ha azt írják "én nem akarok sablonlevelet írni, ezért ...." Nos, az ilyen különcködős duma sem új. De nem muszáj elhinni. Lehet próbálkozni 100 féle levéllel, hajrá.

Kérdező, 1 dolgot próbálj ki: ugyanolyan szövegű küldj el egy csajnak pár nap eltéréssel, két accountból. Az egyik képen te legyél. a másik képen egy nagyon jó pasi. Meglátod, melyik kap majd választ."

2013. febr. 3. 19:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/179 anonim ***** válasza:
75%
Direkt írtam ilyen sarkított példákat, hátha felfogod, mit akarok mondani. Nem sikerült. Az meg, hogy melyikünk a sötét, az meg megint egy érdekes kérdés. Maradj inkább az önsajnálatnál szerintem, az való neked.
2013. febr. 3. 21:58
 42/179 anonim ***** válasza:
75%

80%

Hány évesen vagy ilyen arrogáns?

2013. febr. 3. 22:00
 43/179 anonim ***** válasza:
Nem vagyok alapvetően arrogáns, csak századszorra már unom végigfutni ugyanazokat a köröket. 23/f
2013. febr. 3. 22:01
 44/179 LeftBehind ***** válasza:
87%
Hát hogyne. Nem vagy képes értelmes,használható választ adni a kérdéseimre,ezért én vagyok a hülye....logikus.
2013. febr. 3. 22:01
 45/179 LeftBehind ***** válasza:
87%
Amúgy meg,ha 100-szor képes vagy végigfutni ugyanolyan kérdéseken tudván,hogy nem csak segíteni nem tudsz,de még magad is felidegesíted akkor mégegyszer gondolkozz el azon,hogy ki itt a sötét.
2013. febr. 3. 22:03
 46/179 anonim ***** válasza:

Menő gyerek? Mi ez a középsuli? Neveltetés?

Tehát most akkor a környezetedre kened, hogy rosszul szocializálódtál? Ezt még a romaságnál valahol meg is értem, de ott is találkoztam nem egy olyannal, akik kedvesek, dolgosak, udvariasak, TISZTELETRE MÉLTÓAK.

És te erre fogod? Hogy nem vagy "menő gyerek"?

Na ez az igazi sötétség.

2013. febr. 3. 22:04
 47/179 anonim ***** válasza:
Jaj, istenem. Mindegy. Regeljetek be inkább jóképű paliként, azt írjátok ki ide, hogy miért ilyen az összes nő. A kérdéseidre azért írtam ilyen példákat, hogy látszódjon, hogy ilyen kérdésekre nem lehet válaszolni, és hogy az élet nem így működik.
2013. febr. 3. 22:04
 48/179 LeftBehind ***** válasza:
87%
46.Ha nem a társaságon és a nevelésen múlik az egyén személyiségének a fejlődése? Vagy szerinted ez mindentől független? A "menőgyerek"-hez pedig - ha nem vagy képes értelmezni a szarkazmust,ne nevezz bárkit sötétnek.
2013. febr. 3. 22:07
 49/179 LeftBehind ***** válasza:
87%
Bocs,az első kérdés másik fele lemaradt - ",akkor min?"
2013. febr. 3. 22:07
 50/179 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehet mindig mutogatni. Nem lehet mindig mástól várni ezeket a dolgokat. Nem lehet ezt játszani egész életedben, hogy "de ő, meg ő, meg ő a hibás" Ha nem vagyok menő, a gyerekkor, ha nincs nőm, akkor a nők, meg a külsőm, meg a csillagok, meg a mit tudom én mi. Ha holnap úgy kelnél föl, hogy jóképű vagy, szerinted mi változna?
2013. febr. 3. 22:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!