Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szerencsétlenek a férfiak?
Mert gondolom az elején még nem tudja, hogy ez lesz... meg tudom érteni. Néha nem egyszerű a választás. És még mindig százszor inkább egy ilyen "fantáziátlan", mint egy olyan, aki megfog és azt mondja "most ide megyünk, 'azt kész!"
Kérdés nélkül, akkor is, ha nem akarom. Valószínűleg el se jutna velem a "program" helyszínére.
Szóval, néha csak két rosszból sikerül választani...
Az is lehet, kérdező, hogy ezek ilyen tipikus gép előtt felnőtt, fiatal korukat ott töltő egyedek. Esetleg fociztak a haverokkal, de ennyi.
Nincs meg az ötlettáruk (vagyis szegényes). Ezért nem tudja mégcsak el se képzelni, hová lehetne menni.
Ha még döntened kellene: mert az az is lehet, hogy ajánl valami programot, te meg döntesz, hogy jó lesz-e? Tetszik-e neked?
De itt inkább arról van szó, hogy te szórakoztatod őt, ő meg kicsit se erőlteti meg magát, azon, hogy legalább közel fele arányban ötleteljen, mivel lehetne kellemesen eltölteni a napot.
24: Ezt a mondatodat nem tudom értelmezni.
A nő képes eldönteni, mi a jó neki. Nem várja a férfitől, hogy gondolatolvasó legyen. Ez régen sem volt így. Vagy döntött a férfi, a nő meg tűrt és hallgatott. Vagy döntött a nő: olyan értelemben, hogy szépen megbeszélték, EGYÜTT és mindenki happy volt.
Olyannal ne áltasd magad, hogy a férfiak majd kitalálják a női lélek vágyait, rejtelmeit és döntenek "helyetted" férfiként, pont úgy, ahogy te azt elvárod. Mert ilyen NINCS. Mese, illúzió, sok szerencsétlenség okozója.
Ajaj, akkor itt tényleg bajok vannak. Vagy valami ritka fatökűeket fogtál ki, vagy nem is tudom... egyáltalán, tetszel nekik, vagy csak találkozgatnak veled, mert mondjuk úgy, szórakoztató programokat tudsz "szervezni"? Bocs, hogy megkérdezem!
Én elég határozott vagyok, nyíltan kimondom, leírom amit gondolok. Beszélgetésben is ilyen vagyok, bár nem támadok le senkit és nem utasítom durva módon vissza.
Mégis, egyértelmű jelzésekkel a leg félénkebb fiúból is elő tudtam hozni (ha láttam rajta, hogy tetszem neki!), hogy a 2.-3. randin lépjen...
1.számú szabály - facebook-on ne ismerkedj. Ott bejelölöd az ismerősöket,elhallgatod a baromságaikat,de véletlenül se szervezel párkapcsolatot.
Ha ezt betartod,nem csak magadnak spórolsz meg egy kisebb dózis idegbajt,de talán ők is rájönnek,hogy ezt máshogy kéne csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!