Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen szerencsétlenek a halak férfiak?
Mindenütt azt olvasni, hogy soha nem lehetünk mellettük biztonságban, sem párkapcsolatban, sem a házasságban. Meg hogy erős lelkierő kell ahhoz, hogy mellettük maradjunk.
Csoda, hogy a fél világ halak férfiai egyedül vannak, ha ilyen ócsároló és elriasztó szövegeket írnak róluk.
Persze minden egyéb csillagjegyű férfi tökéletes.
Nem 12 féle ember létezik, butaság ez alapján így leírni valakit.
Én Kos vagyok, jellemzően fejjel megyek a falnak, meg meg akarom nyerni ezt az "Élet" nevű versenyt, de pl nem akarok független lenni, meg egész életemben rohanni.
Figyelj egyetlen jó tanácsot tudok adni neked. Ne higgy ebben. Tudom nem ez a kérdésed, de semmi valóság alapja nincsen. Próbálkozz ahogy mindenki más és lesz barátnőd, hidd el.
Mivel asztrofizika az egyik hobbim értek a dologhoz, és a tudomány jelenlegi állása szerint nincs semmi az ég világon ami bármilyen minimális bizonyítékot is fel tudna mutatni a horoszkópok valóságosságának létezésére.
Kb a következő képen működik a dolog: Te hallasz valamit, ahogy most, elkönyveled hogy húú ez rám is igaz. Ezzel két dolgot teszel:
- önbeteljesítés, ez az amit ku*va gyorsan el kell kerülni.
- hozzájárulsz az "igazolt" statisztikához, hogy ez mekkora igazság, holott ez a saját választásod volt az első alapján.
Szóval fel a fejjel, menjél ismerkedj, csajozz. Tuti sikered lesz, mert ennél több nem kell hozzá.
Remélem tudtam segíteni.
haverom is hal egyedül:P
bár a horoszkóp faxság:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!