Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Ti hogyan reagálnátok a következőre?
A gyantáztatáshoz is várni kell 2-3 hetet..addig sajnos kinő a szőr olyanra hogy zavar. Ezért borotválom amikor már kezd nőni.
2. válaszoló : ez nem ugyanaz..ugyanis én nem tehetek erről míg ha te magassarkúban jársz igenis saját döntésed.
Figyelj, ha valaki szeret, az így is szeret. Amúgy borotva sokszor oda, ahol nagyon zavar, epilátor ritkábban oda, ahol annyira nem.
Vagy ha van pénzed, akkor próbáld sorra a szőrtelenítő lehetőségeket. Hátha segítenek. Ha nem zavar annyira, akkor keress olyan pasit, akinek ez bejön. Biztos vannak. Engem sem szokott érdekelni. :D
Szerintem kár ilyen csőlátóan nyilatkozni. A szeretet, szerelem, ragaszkodás, tisztelet, és a többi az egy dolog, de vannak dolgok, amik nagyon is zavarhatják az embert. Engem speciel nagyon zavarna. De persze nem azonnali szakítással reagálnék, hanem megbeszélném a dolgot.
Kedves kérdező, ma már nagyon hatékony, valóban véglegesen szőrtelenítő kezelések vannak, amik ugyan nem kifejezetten olcsók, de szerintem érdemes lenne beruháznod rá, a kapcsolataid és az önmagaddal való kibékülés érdekében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!