Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a férfiak?
Azt hiszem egyre tipikusabb a problémám.
Párommal több mint 1 éve vagyunk együtt,16 km távolságra.
Véletlenül észrevett több oldalnyi emailezés - barátságból. Félreérthető - /félreérthetetlen?/ üzenetváltások 2-3 baráttal/?/. Tartalmukat tekintve kölcsönös érdeklődés egy-egy találkozásra. Néhány társkereső oldalon felfedezett regisztráció! Megvalósult randevú egy beszélgetés erejéig!
Kértem, hogy legyen őszinte. Szüksége volt arra, hogy beszélgessen valakivel amikor nem vagyok vele. A barátaival nem csalt meg, csak összefutottak, én pedig félreértettem a bensőséges üzeneteket. Mindez arra volt jó, hogy rájött mennyire szeret.
Nekem valahogy éppen arra nem jó, hogy viszont szeressem.
Miért nem ismerem én ezeket a jó barátokat?
Vélemény??
Ugyan már!!
Mi értelme egy ilyen hazugságg örvénynek?
Nem lenne egyszerübb kiszállni?
Nem is az a lényeg, hogy miért hazudik, sokkal inkább az, hogy mi szüksége erre egy férfinak?
Visszaigazolás, bizonyitás?
Sok önző, érzéketlen férfi van akik szemrebbenés nélkül hazudnak a nőknek, azt mondják amit a nők szeretnének hallani. Sokszor szégyellem magam az ilyen férfitársaim miatt. És mégis sokkal több esetben ők a nyerők.
Talán éppen ez okból nem is változnak meg, mert mindig találnak a hazugságaikra kapható nőket.
A nők ritkán lapátra teszik az ilyeneket de a többségük inkább beletörődik, szenved tőlük.
Talán azért tünnek nyerőknek mert elég sok vasat tartanak a tűzben ahhoz, hogy vesztesek lehetnének.
Elég ostoba győzelem ez - szerintem.
Én mindig azt hittem, hogy az egy az több mint a sok!
Tévedtem.
Hallgatom az "őszinte" vallomásokat, és egyre bizonytalanabb vagyok - a saját érzéseimben!
2. tökéletesen igazad van. A legnagyobb hazugság amit a nők állítanak amikor azt mondják: ŐSZINTE pasit akarok. Na már most amire 32 évem során sikerült rájönnöm, az az, hogy a nők mindenféle ( magas, sportos, gazdag, jóképű, humoros, stb.) férfit akarnak, csak őszintét nem. A jelenlegi párom kerek-perec kijelentette, hogy, idézem: "Lehetnél egy kicsit kevésbé őszinte"
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!