Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a férfiak?

Figyelt kérdés

Azt hiszem egyre tipikusabb a problémám.

Párommal több mint 1 éve vagyunk együtt,16 km távolságra.

Véletlenül észrevett több oldalnyi emailezés - barátságból. Félreérthető - /félreérthetetlen?/ üzenetváltások 2-3 baráttal/?/. Tartalmukat tekintve kölcsönös érdeklődés egy-egy találkozásra. Néhány társkereső oldalon felfedezett regisztráció! Megvalósult randevú egy beszélgetés erejéig!

Kértem, hogy legyen őszinte. Szüksége volt arra, hogy beszélgessen valakivel amikor nem vagyok vele. A barátaival nem csalt meg, csak összefutottak, én pedig félreértettem a bensőséges üzeneteket. Mindez arra volt jó, hogy rájött mennyire szeret.

Nekem valahogy éppen arra nem jó, hogy viszont szeressem.

Miért nem ismerem én ezeket a jó barátokat?

Vélemény??

2011. nov. 23. 09:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a legnagyobb probléma, hogy hülyének néz téged, elhiszi, hogy el fogod neki hinni. Vagy az egója hatalmas...
2011. nov. 23. 10:08
 12/26 anonim ***** válasza:

ma 10:06

A tudatlanság és a tökéletes hazugság felér az őszinteséggel...

2011. nov. 23. 10:09
 13/26 anonim ***** válasza:
elsö vagyok :) ! en nö vagyok de amit az elöttem lev le irt abban nagy igazsag van.mondjuk vannak nök is akik hazudnak .de most az mas teszta.az hogy miert hazudik azt nem tudom!nem lehet hogy nem te vagy az akivel ismet lekötne magat :S
2011. nov. 23. 10:11
 14/26 A kérdező kommentje:

Adott esetben kértem őszinteséget.

Ha ugy érzi, hogy szüksége van titkokra - tegye!

De akkor csinálja jól.

A többi hölgy vélhetően mit sem tud egymásról.

2011. nov. 23. 10:12
 15/26 anonim ***** válasza:
bocsi sokaig tartott mire megirtam....es addigra jöttek mas kommentek is nem a mostnai elöttem levövel ertek egyet hanem a 09:57-el!
2011. nov. 23. 10:15
 16/26 A kérdező kommentje:

13. Elképzelhető, hogy a többi valótlanság közé besorolható az, hogy velem képzeli el a jövőjét.

A legjobb időszakunkban derültek ki ezek a "tévedései".

Azt mondja ne foglalkozzak a multtal.

2011. nov. 23. 11:00
 17/26 anonim ***** válasza:
Mert megtehetik. Mindig lesznek idióta nők akik beveszik a legnyilvánvalóbb hazugságokat is. Ezek általában megérdemlik egymást.
2011. nov. 23. 11:02
 18/26 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy idióta vagyok.

Nem akarom elhinni, hogy nincs normális emberi érzelem.

Vagy valóban elveszett a tisztesség?

Sikk a hazudoozás, a csalás?

Köszönöm épitő véleményedet!

2011. nov. 23. 11:08
 19/26 anonim ***** válasza:
Miért hazudnak a nők is?
2011. nov. 23. 11:14
 20/26 A kérdező kommentje:

19.

A hazugság nincs levédve csak férfiak számára!

Persze, hazudnak a nők is.

Jelen esetben azonban én egy konkrét hazudozás okait nem értem.

2011. nov. 23. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!