Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya, alacsony, kis tömegű, dagadt, igénytelen stb. fiúk, akiknek meggyőződésük, hogy senkinek sem kellenek, miért sírnak folyton az oldalon, miért kérdeznek, ha semmilyen jó tanácsot nem fogadnak el és mindenkiben csak a rosszindulatot látják?
19/28 -asnál van a hatalmas pont. Jelenleg a lányoknak/nőknek nem érdekük hosszú távra tervezni vagy egy életre párt találni. Amíg régen egy pasi hossza udvarlással lányegében készpénznek vehette, hogy azzal a lánnyal fogja leélni az életét az ma már nincs meg.
Amíg a lányok/fiatal nők (mint te is kérdező) folyton azt nézik, hogy melyik pasiban mi a hiba vagy, hogy min kéne változtatnia esetleg, ha nincs megelégedve magával akkor pedig kussban kell maradnia, így nekünk nem érdekünk az, hogy a kisujjunktól többet mozdítsunk az ügy előrehaladtának érdekében.
Rám mondjuk nem igazak az általad leírt tulajdonságok (igaz 172 centi vagyok és nőni már nem fogok maximum összefelé), de 25 évesen rá kellett döbbennem, hogy mivel nem igazán tudok egy lánynak sokat nyújtani az ágyban (nem méretbeli a gond) így ne is álmodjak ténylegesen hosszútávú kapcsolatról, esetleg házasságról. Nem 4-5 éves kapcsolatról hanem 20-30 évesről.
Nem utolsó sorban amelyik fiú csúnya, alacsony, kis tömegű, dagadt, igénytelen, annak tényleg nem lesz érdemleges kapcsolata manapság. Maximum 1000-ből egynek és így joguk van ahhoz, hogy ilyen "kérdéseket" írjanak ide, ha ez egy kicsit is jobb érzéssel tölti el őket.
Abban igazad van, hogy tenniük kellene ez ellen (igaz a csúnyasága/magassága ellen mit tud tenni ?), de nem sok értelme van ez ellen tenni hiszen a mai lányok nagytöbbsége azt tartja szem előtt, hogy mellyire jó valakivel a szex. És, ha egy fiúnak kicsi az önbecsülése akkor az ágyban sem lesz jobb semmivel, tehát kilátástalan a helyzetük egészen 30-40 éves korukig amikoris az oly gyakori szexcentrikus, öntelt, folyton szemezgető lányok foggal körömmel küzdenek azért, hogy egy olyan lúzer akit most leszólnak elvegye őket feleségül.
Lehet, hogy helyenként baromságokat vagy nem összefüggő esetleg nem a témához kapcsolódó dolgokat írtam írtam de mást nem akarok visszaolvasni, javítgatni.
25/F
Elvileg egy tanulmány kimutatta, hogy a csúnyább pasik elvileg jobbak az ágyban. Mondjuk nem tudom, mi volt a vizsgálati metódus, valószínű hivatásos lányokon tesztelték, mert amúgy nincs az a nő, aki lefeküdne egy ronda pasival. Elvileg ennek az az oka, hogy így kompenzálják, hogy rondák, sokkal jobban odafigyelnek a nőre.
Bár én ezt a ténymegállapítást vitatnám, hiszen a csúnya fiúk tapasztalatlanok maradnak, szóval esélyük sincsen bemutatni, mit tudhatnak az ágyban (egy kis tapasztalatszerzés után lehetséges ez, de a lányok meg sem adják a lehetőséget, hogy a csúnya fiúk tapasztalatokat szerezzenek)
Amúgy még annyit fűznék hozzá, hogy nem jókedvemből, vagy unatkozás miatt vagyok ennyire magam alatt, hanem ez egyfajta tehetetlen düh, aminek jobb, ha kijön, mint belül átalakuljon tiszta nőgyűlöletté.
Az 54-esnek meg üzenném, hogy nem mindig így álltam hozzá, régebben elhittem, hogy nem minden a külső, aztán rádöbbentem, hogy de igen.
Jaguar Warrior-nak:
Az,hogy valaki jó-e az ágyban,két dolgon múlik:
1. Önbizalom
2. Odafigyelés a nőre
Slussz. Fekve mindegy,mekkora vagy. Az alacsonyságod egy újabb kifogás. Ha alacsony vagy,akkor is el lehet menni edzeni,mert a magasságodon nem változtathatsz ugyan,de ha izmos vagy,azzal ugyanazt a valós értéket meg tudod adni a nőnek,mint egy magas srác (fizikai erő= védelem).
Ja,és kezdj alacsonyabb lányokkal. Több,nálad még alacsonyabb srácot is ismerek,akiknek van csajuk.Szóval ez gyenge kifogás.
Ha valakinek az arcra nem olyan helyes,az is elfáradhat a konditerembe,odafigyelhet a frizurájára,felvehet divatos ruhákat,amivel iszonyú sokat dobhat valaki a külsején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!