Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csúnya, alacsony, kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya, alacsony, kis tömegű, dagadt, igénytelen stb. fiúk, akiknek meggyőződésük, hogy senkinek sem kellenek, miért sírnak folyton az oldalon, miért kérdeznek, ha semmilyen jó tanácsot nem fogadnak el és mindenkiben csak a rosszindulatot látják?

Figyelt kérdés

2012. dec. 8. 00:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
Vannak, de általában nem azzal a szándékkal szólít meg az ember egy lányt, h de jó lenne, ha barátok lehetnének. A lány barátaim egy része is ilyen helyzetből jött: szimpatikus voltam nekik, de külsőre természetesen nem jöttem be.
2012. dec. 8. 20:43
 42/65 anonim ***** válasza:
Nincsenek barátaim, régen azt hittem, vannak, de akik közel kerültek hozzám, mind nagyon durva dolgokat csináltak, ennek kifejtését hanyagolom, de barátokra nem tartok igényt, csak egy barátnőre, mert olyanom még sosem volt (és ha szeret, legalább nem bántana, bár úgy sem tudna senki sem belém szeretni, mert ocsmányul nézek ki)
2012. dec. 8. 20:50
 43/65 A kérdező kommentje:
Figyi, nekem i vannak ilyen ismeretségeim, akikkel "véletlen" összesodort az élet. Van köztük olyan pasi is, aki nagyon tetszik nekem külsőre, de viselkedére már kevésbé. Van olyan köztük, aki tetszik külsőre és belsőre is, én is neki, mégsem vagyunk együtt, mert nincs meg az a fajta vonzalom. Ez teljeen termézetes. "Az" a fajta vonzalom nem alakul ki pusztán amiatt, hogy valaki jól néz ki vagy sem. És jobb esetben ez igencsak ritka dolog (kivéve azoknál a nőknél, akik pasiról pasira másznak, vagy kizárólag a "felszínre" buknak). Én is itt vagyok 26 évesen és nincs még férjem. Ugye valaki írta fentebb, hogy már vénlánynak számítanék a régebbi időben. Ez van. Most csak amiatt, hogy legyen párom, nem fogok összejönni azzal, aki elsőként az utamba kerül, mikor holnap kimegyek az utcára. Ha vénlány maradok, ez van. Minek görcsöljek rajta? De amúgy biztos vagyok benne, hogy majd megtalálom a zsákom. Vagy a foltom :)
2012. dec. 8. 20:55
 44/65 anonim ***** válasza:
Az a fajta vonzalom nálatok nőknél pontosan attól alakul ki, h vki jól néz ki. Nemcsak simán jól, hanem annyira, h beleszerettek.
2012. dec. 8. 20:59
 45/65 A kérdező kommentje:
Ezzel vitatkoznék, mivel az eddigi pasijaimra azt mondták az ismerőseim, családtagjaim, hogy rondák és ízlésficamom van, viszont nekem nagyon tetszettek :)
2012. dec. 8. 21:01
 46/65 anonim ***** válasza:
100%
Az ízlések némileg különböznek, de vagyunk páran, akik a világon senkinek nem tetszünk.
2012. dec. 8. 21:13
 47/65 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Én eddig még egy mosolyt nem kaptam lánytól, annyira ronda vagyok.
2012. dec. 8. 21:17
 48/65 A kérdező kommentje:

Ezt nem tudom elhinni. Belebotlok 1-1 olyan emberbe néha, akikről el nem tudom képzelni, hogy kellenének valakinek, aztán kiderül, hogy még családjuk is van.

Amúgy volt egy kollégám, aki alacsony volt (kb. 160), csúnya, egészen ki volt kopaszodva, vastag szemüveget hordott, de egyvalamihez nagyon értett: a masszírozáshoz. Szinte az összes csajt megmasszírozta bent (volt akiről a felsőt is ledumálta) és van egy csinosnak mondható felesége és egy lányuk.

2012. dec. 8. 21:20
 49/65 anonim ***** válasza:
Biztos hozzám képest egy Adonisz volt. Mondjuk nálam lehetetlen rondább pasit találni. Beírtam google keresőbe, hogy "ugly people" és meg kellett állapítanom, hogy hozzám képest még ők is jól néznek ki.
2012. dec. 8. 21:23
 50/65 A kérdező kommentje:
Küldjetek képet. Mást nem tudok erre mondani.
2012. dec. 8. 21:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!