Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csúnya, alacsony, kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya, alacsony, kis tömegű, dagadt, igénytelen stb. fiúk, akiknek meggyőződésük, hogy senkinek sem kellenek, miért sírnak folyton az oldalon, miért kérdeznek, ha semmilyen jó tanácsot nem fogadnak el és mindenkiben csak a rosszindulatot látják?

Figyelt kérdés

2012. dec. 8. 00:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:

Igen, észrevettem, hogy így megy...

Amúgy az a gáz benne, hogy ha pl. egy tizennéhány éves fiú elolvassa, aki próbálkozott 1-2 lánynál sikertelenül, elkönyveli, hogy "jaaaa, hát azért nem jött neki össze, mert a nők ilyenek, meg olyanok"

És 20-25 éves korukra ott fognak tartani, ahol ezek a szerencsétlenek...

2012. dec. 8. 01:25
 12/65 anonim ***** válasza:
61%
Jaja, kib@szott károsak az ilyen egyedek. És lehet, hogy az tizenéves srác se néz majd magába. Az a baj, hogy rengeteg srác hiszi azt itt magáról, hogy ők maguk a lottó ötös főnyeremény, és csak azért nincs nőjük, mert alacsonyak/csórók/rondák.
2012. dec. 8. 01:33
 13/65 anonim ***** válasza:
38%
mert nem válaszokra van szükségük, hanem sajnálatra.
2012. dec. 8. 01:39
 14/65 anonim ***** válasza:
35%
Plusz 2-3 lány visszautasítja őket, és már nem kellenek senkinek sem. Az utóbbi pár évben lányként azt tapasztaltam, hogy a fiúk nyuszik lettek; képtelenek felkelteni egy nő figyelmét, ha én nem mutatnám ki a tetszésemet, még ha viszonozva is van a dolog, nem tennének semmit. Várják, hogy a szájukba repül a sültgalamb, és minden lány rajtuk fog csüngeni. Elveszett a kitartás :(
2012. dec. 8. 01:51
 15/65 lpeter87 ***** válasza:
100%
2012. dec. 8. 02:23
 16/65 anonim ***** válasza:
68%
01:08 Aki alacsony, annak mégis hogyan kéne változnia?
2012. dec. 8. 08:06
 17/65 A kérdező kommentje:

15, köszi a linket, ezzel a kérdéssel még nem találkoztam :)

16, ha meggyőződésed, hogy sehogy sem tudsz, akkor minek teszed fel a kérdést? Ez vonatkozik a többi hozzád hasonlóra is.

Tőlem már több választ nem kaptok és mint már írtam, attól, hogy itt fröcsögtök, egy centivel se lesztek magasabbak.

2012. dec. 8. 09:50
 18/65 A kérdező kommentje:

13., én sajnálom őket, tényleg szánalmasak... De nem a külsejük, hanem a viselkedésük miatt.

A sajnálat meg amúgy is csak jobban bepörgeti őket, mert amiatt meg még jobban elhiszik, hogy tényleg akkora gáz van a külsejükkal.

A kövér pasi történetéhet még annyit: egyik ismerősöm férje is ilyen paraméterekkel rendelkezik. Az ismerős csaj oda van érte (nála 100 kg-nál kezdődik a férfi). A pasinak olyan dumája van... Beszéltem vele párszor, de pusztultam a röhögéstől :D És bárhol dolgozik, képes lebeszélni idegen nőkről a bugyit munka közben, telefonszámokat kap, stb.

2012. dec. 8. 09:58
 19/65 anonim ***** válasza:
100%

A válasz szerintem logikus. Mi az, amit egy ronda fiú nem kap meg a valódi életben pont a külalakja miatt? Figyelmet, azt hogy foglalkoznak vele. Normál esetben egy csúnya fiúval a lányok szóba sem állnak, itt az oldalon ezeknél a kérdéseknél viszont igen. Élvezik a helyzetet. Pont ezért kell többször is kiírni a kérdéseket, mert amint egy ilyen kérdés elhal, elvesztik a figyelmet, és ezt vissza akarják kapni, és itt van egy jól bejáratott útvonal, minek változtassanak rajta? Legalább megkapják azt a minimális érdeklődést, amit nélkülözhetetlennek éreznek. Sőt, még pozitív megerősítést is kaphatnak, egyfelől kikényszerítve a pozitív visszajelzést. Pl. ha képet küldenek magukról, és tényleg ronda illető van rajta, akkor akinek elküldte az empátia miatt hajlamosabb azt írni, hogy "nem is vagy ronda", "átlagos vagy", mint megírni őszintén, hogy ronda.

Az, hogy viszont mellette mindenkiben a rosszindulatot látják egy ösztönös védelmi mechanizmus, ami pont azért alakul ki a ronda emberekben, hogy jobban el tudják fogadni a rengeteg visszautasítást. (És azért az tény, hogy egy ronda pasinak sokkal több visszautasítást kell elszenvednie, mint egy jóképűnek.)

Viszont a tanácsok is sokszor közhelyek, amik nem működnek. Pl.:

"add lejjebb az igényeidet" --> nem működik a csúnya lányok is a helyesekre buknak. Az én tapasztalatom az, hogy hiába nincsenek már igényeim sem külső sem belső tekintetében, sőt kimondottan a magányosnak kinéző, csúnyább lányoknál próbálkozok, így sem nőtt meg semmivel sem a sikerességi rátám.

"hozz ki magadból a legtöbbet" --> jó, tény, hogy ha valaki sportol, igényesen öltözködik és ápolt, akkor elvileg jobb esélyei vannak a lányoknál. De sokan el sem tudják képzelni, hogy valakinek az arcát egy autoimmun betegség torzította el jelentős mértékben (mint az én esetemben), és így hiába foglalkozik valaki sokat a testével, nem fog tudni ezen javítani, ahogy azon sem, hogy a társadalom egészének sztereotípiáiban a magassághoz pozitív, az alacsonysághoz negatív asszociációk párosulnak.

"fejleszd a belsőd, légy humoros, megnyerő, magabiztos" --> Ezt még nehezebb elérni, mint pl. egy sportos testet kialakítani, de nem lehetetlen, viszont a gyakorlat megint azt mutatja, hogy olyan sok mindent nem ér. Én elég komolyan foglalkoztam önfejlesztéssel évekig, hogy fejlesszem a belsőm. Az eredmény továbbra is áll, hogy nem találtam barátnőt.

Szóval összességében vannak olyanok, akik megteszik azt, ami tőlük telhető, és még sem jutnak egyről a kettőre. Én mostanában, azaz 26 éves koromra keseredtem el nagyon, eddig folyamatosan próbálkoztam újabb és újabb módszerekkel, sikertelenül. Nem egy könnyű út szembenéznie az embernek a lelke legmélyén tomboló pokollal, de ha látnám valami értelmét, akkor megérné. De nincs értelme, mert az út végén nincs semmiféle kincs (tehát a magány lezárását jelentő barátnő), hanem nincs semmi, csak fájdalmas emlékek. Megéri-e valami olyanba fektetni rengeteg erőt és energiát, ami nem hogy pozitív dolgokat nem hoz magával, hanem inkább még mélyebb gödörbe taszítja az embert.

2012. dec. 8. 10:05
 20/65 A kérdező kommentje:

19., köszi a választ. Valószínűleg így van, ahogy leírtad.

Hozzáfűzöm: 26 éves, csinos, helyes, igényes, kedves, jó humorú lány vagyok. Jó ideje munkanélküli. Behívtak már állásinterjúkra, de az állást tőlem csúnyábbak kapták meg, mivel ők laknak közelebb. És nem valami húdeállásra kell gondolni, hanem pl. eladói. Ennyit arról, hogy a szépek könnyebben kapnak munkát.

Barátom sincsen lassan két éve. Miért? Nem találok olyan embert, aki nélkül nem tudnék élni. Próbálkoznak, persze, de miért legyek kapcsolatba valakivel, aki nélkül simán elvagyok?! Most akkor ha nálam bepróbálkozott egy kis önbecsülésű srác, én pedig visszautasítottam azzal, hogy nincsenek meg részemről a szükséges érzelmek, akkor benne vajon egy világ dőlt össze és azt hiszi, azért tettem mert ronda? Ez nevetséges...

2012. dec. 8. 10:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!