Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csúnya, alacsony, kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya, alacsony, kis tömegű, dagadt, igénytelen stb. fiúk, akiknek meggyőződésük, hogy senkinek sem kellenek, miért sírnak folyton az oldalon, miért kérdeznek, ha semmilyen jó tanácsot nem fogadnak el és mindenkiben csak a rosszindulatot látják?

Figyelt kérdés

2012. dec. 8. 00:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
100%
29-es, tipikusan sületlenségeket írsz! Látszik, hogy valószínű átlagos pasi vagy, aki valószínűleg (nem biztos) egy ideig szintén elutasítottak a nők. Aztán valami megváltozott, és most azt hiszed, feltaláltad a spanyol viaszt, és úgy hiszed, hogy azok a módszerek, amik az átlagos pasiknál beválnak, a csúnya pasiknál is működnek, pedig nem így van. Akik mindig szidják a csúnya pasikat, azok két kategóriát látnak maguk előtt, a helyeseket, és az átlagosakat, és az a baj, hogy fogalmuk sincsen, hogy léteznek tényleg csúnya pasik, akik csinálhatnak bármit, akkor is el lesznek ítélve a külsejük miatt. Erre ismételten csak magamat tudom felhozni példának, hiszen éveken keresztül fejlesztettem magam abban a hitben, hogy ez majd segít. Nem segített.
2012. dec. 8. 15:01
 32/65 A kérdező kommentje:

Tessék, ebben a vidiben is erről van szó:

http://www.youtube.com/watch?v=16BABccnQCI

2012. dec. 8. 15:07
 33/65 Tyler913 ***** válasza:
65%

31-esnek:

Nem igazán jött ez be most,ombre. Bár annyiban igazad van,hogy valami tényleg megváltozott. Mondjuk rájöttem,hogy nincsenek olyan szilárd,objektív kategóriák, hogy "csúnya/átlagos/jóképű". Ilyen egyszerűen nem létezik,mert a szépség nem mérhető dolog,mint a magasság például. Az,hogy ki kit lát szépnek,átlagosnak vagy csúnyának, személyenként változó és éppen ezért tök relatív dolog.

Ráadásul azt is megtanultam,hogy-különösen a nők-nem csak az arcot nézik,hanem a teljes összképet a testalkattól a ruhán, az ápoltságon át a stílusig és kisugárzásig. Ezek adnak ki egy összképet,ami alapján az adott nő eldönti,jó pasinak lát-e.

Én még életemben nem láttam igazán csúnya pasit. Ok,van,hogy valakinek nem annyira szimmetrikus az arca,vagy kaszlák a fogai,eláll a füle,stb.,de menthetetlenül ronda embert még sosem láttam. Viszont ismertem olyanokat, akik a kevésbbé előnyös külső adottságaikból kihozták a maximumot,és simán becsajoztak.

A gond az itt a GY-n írogató fogyatékosokkal az,hogy egyáltalán nem akarnak megváltozni. Még a saját tévhiteik által diktáltan sem. Pl. azt hiszi,csak a kigyúrt srácok csajozhatnak be. És gyúr? Nem. Vagy azt hiszi,csak a gazdagoké a terep: és teper ezerrel,hogy legyen pénze? LFSZT!

Na ez az,amitől kivan a tököm. Az állandó önsajnáltatástól ahelyett,hogy az ilyen emberek tennének is valamit magukért. Lehet lepontozni.

2012. dec. 8. 17:11
 34/65 A kérdező kommentje:
És még az igazság is fáj... Hjjaaajjj...
2012. dec. 8. 18:05
 35/65 anonim ***** válasza:
76%

És még az igazság is fáj... Hjjaaajjj...

Nekem speciel az fáj, hogy nem vagy képes válaszolni egy kérdésre. továbbá az, hogy csak azokat a válaszokat veszed figyelembe, amik a te szád íze szerint íródtak.

2012. dec. 8. 19:31
 36/65 A kérdező kommentje:

Amikre nem válaszolok, azokra már válaszoltam 10 másik kérdésnél, nem fogom újra leírni feleslegesen.

De igazad van, az egyik kimaradt. Hogy lehet új ismeretségeket kötni? Biztosan nem az utcán leszólítgatós módszer a megfelelő erre. Néhány példa: valamilyen tanfolyamon, munkahelyen, buliban, ismerős útján, strandon, buszra várva, ESETLEG tömegközlekedési eszközön, de ez csak abban az esetben jöhet be, ha a kiszemelt jelzi, hogy szimpi vagy, másképp hasonlít az utcán leszólításhoz. Továbbá a neten: online játék, chat, társkeresőt nem mondom, mert az szerintem semmit sem ér, etleg itt gyk-n, de nem tudom ez mennyire sikeres terület, mivel sosem ismerkedtem itt.

Amúgy bárhol lehet ismerkedni, csak fel kell ismerned a helyzetet. Pl. boltban megkérdezel egy csajt az adott polcnál, hogy 2-3 termék közül szerinte melyik jobb vagy mi a különbség köztük (persze nem az óvszereknél, hanem mondjuk a kenyereknél) vagy mondjuk elmész vmi hivatalos ügyet intézni hivatalba és ha épp egy csinos lány is vár ott, elegyedj vele beszélgetésbe. Pofon egyszerű, a lehetőség végtelen, csak nyitva kell tartani a szemed.

2012. dec. 8. 20:25
 37/65 anonim ***** válasza:
59%
Ezt mi értjük, csak az a baj, h ha nem nézünk ki jól, akkor így is csak a barátság a maximum, amit elérhetünk.
2012. dec. 8. 20:32
 38/65 anonim ***** válasza:
86%
Az előző hozzászólónak igaza van, ronda pasiként csak barátságot lehet elérni, de azt is csak szerencsésebb helyzetben. A ronda pasik nem kellenek a lányoknak.
2012. dec. 8. 20:35
 39/65 A kérdező kommentje:

Én tökre örülök az ilyen barátságnak nem nevezhető jó ismeretségeknek is.

Azt meg, hogy mi lesz belőle, előre nem tudhatod. Ha meg sem próbálod, akkor a fejedben már el is dőlt, hogy mi lesz a vége: a nagy semmi. Na látod ez szó szerint fejben dől el :)

2012. dec. 8. 20:36
 40/65 A kérdező kommentje:
Amúgy a barátsággal mi bajotok? Vannak barátaitok?
2012. dec. 8. 20:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!