Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya, alacsony, kis tömegű, dagadt, igénytelen stb. fiúk, akiknek meggyőződésük, hogy senkinek sem kellenek, miért sírnak folyton az oldalon, miért kérdeznek, ha semmilyen jó tanácsot nem fogadnak el és mindenkiben csak a rosszindulatot látják?
Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 00:48
1/65 anonim válasza:
Mert mindez mellett kretének is.
2/65 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem fogadtak meg semmilyen tanácsot sem?
3/65 A kérdező kommentje:
2., onnan, hogy nem maradt abba a nyávogás és a kérdéseik még mindig ugyanazok, a reakcióik a válaszokra szintén.
2012. dec. 8. 00:53
4/65 anonim válasza:
Mert reménykednek hogy valami csaj megsajnálja őket és nehagy isten írna neki egy üzenetet.
5/65 anonim válasza:
mert az általad felsorolt külsőségekre koncentrálnak,nem a depressziójuk kezelésére.
6/65 anonim válasza:
Azért el kell ismerni a mai világban nagyon is számítanak a külsőségek. Egy magas fiú mindig is előnyben lesz egy alacsonnyal szemben.
7/65 A kérdező kommentje:
Ja, ez tiszta. De mi a francnak teszik fel 20x ugyanazt a kérdést? Olyan agyatlan nő nincs a világon, aki az ilyenekre ráírna, ezt azért ők se gondolják komolyan...
2012. dec. 8. 01:05
8/65 anonim válasza:
De ilyenkor este itt vannak az alacsony srácok is, akik minden kérdéshez beböfögik, hogy a lányoknak csak a magasak kellenek:D:D. Kérdésedre a választ nem tudom, de engem is idegesít. Én minden ilyen kérdéshez beírom, hogy az illetőnek változnia kéne. Semmi reakció. De basszus, nem veszik észre, hogy így nem kellenek a lányoknak? Röhej.
9/65 A kérdező kommentje:
Igen, előnyben lesz, azoknál, akiknek fontos, hogy magasabb legyen a párjuk.
És ha itt fröcsögnek, utálkoznak, akkor talán nőnek pár centit?
Megérteném, ha könnyebb lenne a lelküknek ha kiírják magukból. De nem! Egy kicsivel sem könnyebb, csak jobban bepörögnek a saját baromságuk miatt...
2012. dec. 8. 01:08
10/65 anonim válasza:
nyolcadik vagyok. Igen, de még ha könnyebb is lenne nekik, akkor se ide írják ki a gondjukat, mert ez az oldal NEM ERRE VAN! Ami borzasztó, hogy figyeld meg, az ilyen kérdéseknél, elkezdik egymást hülyíteni. És írják végeláthatatlanul ezeket. Ha egy lánya leírja, hogy nem így van, arra is fröcsögés a válasz, hogy "deeeeee, te is tuti ilyen álszent felszínes pics@ vagy!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!