Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés
16 és fél éves vagyok. Minden lány és fiú barátom azt mondja , hogy gyönyörű vagyok. Ennek ellenére csak ilyen nyomorékok próbálkoznak be nálam nap mint nap, reménytelenül..Nyáron majdnem összejöttem egy nagyon népszerű jóképű fiúval(volt 2 randink) aztán hirtelen lekoptatott.Amikor megkérdeztem tőle , h most akkor mi van azt mondta h nem pendültünk egy húron...Most október vége felé, megint kifogtam egy jóképű , szintén menő srácot.Vele is volt egy randim, ő is fűt-fát ígért h majd ekkor meg akkor találkozunk.Egészen addig, amíg el nem mondtam neki facen, h fogszabályzóm lesz. Erre azt mondja , h basszus, és majd akar velem négyszemközt beszélni.Másnap már csak olyan haver félén beszélt velem,habár állítja h nem...aztán már nem is ír...Nem igazán értem , h vajon mi a baj velem.Mondjuk nyilván első randin kicsit görcsös az ember, de nekem is egyre jobban megy.Meg ők is izgultak én még sem koptatom le őket azért mert pl tapasztalatlanok, vagy mittudomén.....Tehát mi lehet a baj velem?
2012. dec. 2. 10:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
0%

15:49-es !

veled vagyok! igazad van !

2012. dec. 2. 15:51
 62/64 anonim ***** válasza:
Aqernek igaza van.Amugy meg attol hogy 5%-ka van nem biztos hogy tükrözi az igazságot és nem jelent semmi.Én mindesetre azok oldalán vagyok akik álszentnek látják a csajt.Amugy is ,hogy lehet olyanokat védeni akik egy emberre azt mondják ,hogy nyomorék,azért mert nem illeszkedett bele az ő ideáljába.Komolyan mondom nem is értem.Amugy meg aki irta hogy amiatt irtam ezeket rola mert beprobálkoztam nála és nem lett semmi belöle,annak üzenet hogy téved.Egyszerüen kiderült hogy hazudik magárol már a kérdésben is,nem hiteles,kész,erről nincs mit beszélni.
2012. dec. 2. 19:48
 63/64 anonim ***** válasza:
Az első mondatnál,arra gondoltam hogy attól hogy 5%-ka van valakinek attól még nem kell leírni egyből és azt mondani hogy nincs igaza.Ennyi eröböl ha valakit mindig lepontoznak,mert olyat irt ami sokaknak nem tetszik,akkor sosincs igaza?Na látjátok.
2012. dec. 2. 19:49
 64/64 A kérdező kommentje:
engem nem azért védenek meg, mert valakire azt mondtam h nyomorék. hanem olyasvalaki olyasvalamiért mert beszéltem vele egy konkrét esetről és ez sokmindent megmagyarázott neki.elmondanám neked is,de téged egyrészt nem érdekel, másrészt nem tudnálak meggyőzni az igazamról , mivel már ilyennek könyveltél el.harmadrészt, az igazság az h nem is akarlak.én nem adok annyira egy idegen véleményére(és pláne nem piszkálására ) mint te. de te tudod h mennyi hülyeségen b@szod fel az agyad és h neked ez mennyire éri meg....ezenkívül, miért kell leírni egy olyan embert aki nem barátkozik mindenkivel, és nem bocsájt és néz el mindent? hisz te is épp ezt teszed, akkor meg ne itt szórakoztasd a népet, hanem menj szépen tanulni, vagy vacsorázni vagy aludni vagy amit akarsz, de feltűnhetett volna, h itt már rég fölösleges vagy.
2012. dec. 2. 20:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!